Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Saç Mezoterapisi
Vücut Mezoterapisi
p...
Doktorumuza botoks işlemi için gittim. İş arkadaşlarımıza yönlendirdim. Tekrar gideceğim. İşlemi yaptırdıktan sonra sadece biraz başım ağrıdı,diğer arkadaşlarımda böyle bir durum olmadı.Sanırım yapılan işlemden değil de benim kendimi sıkmamdan ötürü oldu. Doktorumuz işlem yapmak için yapmıyor,doğal görüntüsü olmasını sağlıyor. Olması gerekeni yapıyor. Doktorluk prensibi neyse onu uyguluyor.Ekstra bir şey yapmak için yapmıyor, ne olması gerekirse onu uyguluyor .Her zaman der ben hekimim, güzellik merkezi değilim.
Botoks işlemi yaptırdım, çok da memnun kaldım. Hiç bir problem yaşamadım. Gayet güleryüzlü, yaptığı işi iyi biliyor ve çok güzel anlatıyor.O yüzden de işlem yaptırırken tereddüt yaşamadım.
l.....
Dolgu işlemi ve alnıma botoks yaptırdım. Şu anda gıdı için işlem görüyorum ve tedavim devam ediyor. Cildim için de kolojen tedavisi alıyorum. Şu ana kadar aldığım tedaviden memnunum. Kendisinin ilgi ve alakası,her şeyi ile mükemmel bir doktor.
Yaşa bağlı olarak kolojen dokusu yüzünden yüzdeki sarkmalardan dolayı botoks işlemi gördüm. Kolojen tedavisi alıyorum, tedavim hala devam ediyor. Şu ana kadar olan tedavimden memnunum. Yüzümde canlanma ve aydınlanma oldu. Aynada kendime baktığımda daha iyi görmeye başladım. Yüzümde değişiklikler oldu. Doktorum daha sonrasında daha iyi sonuçlarını göreceksiniz diye de belirtti. Kendisini herkese de tavsiye ederim.
Pelin Hanım’dan çok memnunum. Kendisine 1 ay önce botoks yaptırdım ve çok memnunum.Daha sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Çok ilgili ve bilgili, sorduğum her soruyu cevaplıyor.Bu konuda beni aydınlattı. Güleryüzlü ve sıcakkanlı birisi. Kendisini iş arkadaşlarıma da önerdim. Kliniği de hijyen kurallarına uygundu. Ben memnun kaldım.
c.....
Pelin Hanım’dan çok memnunum, botoks işlemi yaptırdım. Kendisi çok tatlı, güler yüzlü ve samimi. Yaptırdığım işlemden de çok memnun kaldım.
Ben cilt bakımı ve kolojen tedavisi için destek aldım. Gayet memnunum. Hem iletişim anlamında hem de medikal anlamda olan uygulamadan çok memnun kaldım. Tedavimiz devam ediyor.
Kendisine ben 3 kez kızım da 5-6 kez gitti. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittik. Çok da memnun kaldık. Ben botoks işlemi yaptırdım. Kızım da gıdıdaki yağlarını aldırdı. Yapılan işlemden çok memnunuz. İlgisinden ve her şeyinden çok çok memnunuz.
Ben estetiğe ve o tür güzellikle ilgili olan konulara karşıydım bu güne kadar hiç yaptırmamıştım ama Pelin Hanım'ı tanıdıktan sonra sanat eseri gibi insanları değiştirebiliyor,güzelleştirebiliyor ve bunları doğal bir şekliyle yapıyor,insan kendisi olarak güzelleşiyor.Dolgu,botoks,prp uygulandı.Hem doğal,mimikler değişmeyen,daha genç daha canlı daha sağlıklı bir yüze sahip oldum.
Güleryüzlü, işinde çok başarılı, beni rahatlattı.Ben kendisinin hastasıyım,istemediğim hiç bir şeyi yapmadı,doğallıktan yanayım.Güvendiğim bir doktor, ne dersem uygulayacağından eminim, hiç bir soru işareti yok kafamda. Mezoterapi oldum.Cildimin ışıldamasında yardımcı oldu.Kendisine tedavi olduktan sonra rahatladım, kendimi daha iyi hissediyorum,güvenim geldi.Ne derse güvenerek okey derim.Güler yüzlü, sıcak. Mesleğinde de ne derse güvenebileceğim bir doktor.Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor.Konusunda da bilgili olduğuna inanıyorum.
Pelin Taşdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Taşdemir, Mezoterapi, Sertifikalı Medikal Estetik, Ozon Terapi. Size Pelin Taşdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mezoterapi, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Saç Mezoterapisi, Vücut Mezoterapisi, Leke Tedavisi, Mezoterapi, Ozon, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Botoks.
Pelin Taşdemir adresi nerede?Pelin Taşdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Onur Mahallesi Selluka Sokak No:2/2 Adile Hanım Ap. Balçova İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Taşdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Taşdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Taşdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Taşdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pelin Taşdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Taşdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pelin Taşdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pelin Taşdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Pelin Taşdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Mezoterapi Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Mezoterapi Uzmanları