Uzman Diyetisyen Pelin Topbaş
Güzelyalı mahallesi uğur mumcu bulvarı 81141 sk. bayram apt. kat 2 daire 3, Çukurova

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu +3 daha fazla

Andulasyon Terapi

Uzman Diyetisyen Pelin Topbaş

1995 yılı Adana doğumlu olan Uzman Diyetisyen Pelin TOPBAŞ Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde lisans eğitimini 2017 yılında başarıyla tamamlayıp mezun olmuştur. 2017 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimine başlayıp 2020 Haziran ayında Bilim Uzmanı unvan’ını alarak eğitimini tamamlamıştır. Birçok eğitim ve seminerlere katılarak mesleğiyle ilgili farklı alanlarda sertifikalar almaya hak kazanmıştır. Mezun olduktan hemen sonra yüksek lisansına başlayarak İstanbul da Obezite cerrahinde hekim ve diyetisyen eşliğinde çalışmış sonrasında Adana’ya dönüp Güzellik Merkezinde Diyetisyen olarak mesleğini sürdürmüştür. 2019 Ekim ayında kendi kliniğini açmıştır. Zayıflama diyetleri, sporcu beslenmesi, gebe ve emzikli beslenmesi, hastalıklarda beslenme tedavisi ve Bariatri Diyetisyenliği uygulamaları yapan Pelin Topbaş hastane ve klinik deneyimlerinden sonra şuanda kendi kurmuş olduğu Uzman Diyetisyen Pelin TOPBAŞ Kilo Kontrol ve Sağlıklı Yaşam Merkezinde kurucu ve yönetici diyetisyen olarak görev almaktadır.

Makaleler
Röportaj

Kendisinden çok memnunum ve çok ilgili bir diyetisyenimdir. Arkadaş aracılığıyla tanıştım ve tanıdım. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Kendisiyle düzenli ve güvenilir bir şekilde ilerliyoruz, tavsiye ederim.

Pelin Hanım'a bir aile dostumuzun önerisiyle başladım. Yaklaşık 4.5 yıl oldu. Fazla kilolarım için başvurmuştum. İdeal kiloma gelince ara verdik. Sonrasında reflü ameliyatı geçirdim. Ameliyat sonrası beslenme döneminde yine bana çok yardımcı oldu, süreci sağlıklı geçirmemi sağladı. Sonra yine ara verdik ancak iletişimimiz hiç kopmadı. Kilomu korumak adına kontrollere devam etti. Bazı sağlık sorunlarım sebebiyle dönem dönem kortizon kullanmak zorunda kalıyorum. O yüzden aralar versek de yeniden bir araya geliyoruz. İlgisi, güler yüzü ve sabrından dolayı çok memnunum. Elbette çevremdekilere öneriyorum. Değişimi görüp soruyorlar zaten.

Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için başvurdum. 6 ay oldu gideli. 26 kilo verdim. Sağlık sorunum var. Şeker ve tansiyon hastasıyım. Diyet listesini kendisi hazırlıyor. Kilo verdikten sonra şekerim ve tansiyonum dengelendi. Pelin Hanım çok iyi birisi. Çok seviyorum kendisini. Severek yanına gidiyorum. Memnunum.

Y

Sosyal medyada gördüm ve kilo vermek için kendisine başvurdum. 2 yıl önce gittim, kilo verdim, bıraktım. Şimdi tekrar başladım. Listeyi bana göre hazırlıyor. Pelin Hanım işinde inanılmaz başarılı. Danışanının fikirlerine çok önem veriyor. Çok memnunum kendisinden.

Diyet listelerini çalışma saatlerime göre uygun şekilde hazırlıyor. İlgisinden çok memnunum. Kilo vermek için gittim. 3 ayda 9 kilo verdim. İncelmem oldu. DoktorTakvimin'den buldum kendisini. Pelin Hanım alanında yetkin. Her konuda görüşlerine güvenebileceğiniz bir uzman.

Kilo vermek için başvurdum. Tavsiye edildi. 6 seans oldu gideli. 8 kilo verdim. Çok memnunum kendisinden. İyi bir diyetisyen. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Çok yoğun çalışıyorum, ona rağmen listeleri çok güzel. Emziriyorum, onu da göz önünde bulunduruyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hemen cevap veriyor.

Konum: Uzman Diyetisyen Pelin Topbaş Diyetisyen Randevusu

Güleryüzlü ve etkili listeler.Kısa zamanda kilo kaybı

Konum: Uzman Diyetisyen Pelin Topbaş Diyetisyen Randevusu

Diyete başlayalı 2 hafta oldu Listeye tam uymasamda 2 kg gitti Teşekkürler Pelin Hocam

Konum: Uzman Diyetisyen Pelin Topbaş Randevu

Güler yüzlü ilgili şeker gibi diyetisyenim 2 senedir veremediğim kiloları çok kolay yok etti sonsuz teşekkür

Ş
Konum: Uzman Diyetisyen Pelin Topbaş Diyetisyen Randevusu

Kilo vermek ve dengeli beslenmek için gittim çok memnun kaldım ilgisi çok güzel beni rahatlatıyor guler yüzlü pozitif şiddetle tavsiye ederim