Online Diyet
Andulasyon Terapi
Diyetisyen Randevusu
Güzelyalı mahallesi uğur mumcu bulvarı 81141 sk. bayram apt. kat 2 daire 3, Çukurova
Online Diyet
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
s...
Kendisinden çok memnunum ve çok ilgili bir diyetisyenimdir. Arkadaş aracılığıyla tanıştım ve tanıdım. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Kendisiyle düzenli ve güvenilir bir şekilde ilerliyoruz, tavsiye ederim.
m...
Pelin Hanım'a bir aile dostumuzun önerisiyle başladım. Yaklaşık 4.5 yıl oldu. Fazla kilolarım için başvurmuştum. İdeal kiloma gelince ara verdik. Sonrasında reflü ameliyatı geçirdim. Ameliyat sonrası beslenme döneminde yine bana çok yardımcı oldu, süreci sağlıklı geçirmemi sağladı. Sonra yine ara verdik ancak iletişimimiz hiç kopmadı. Kilomu korumak adına kontrollere devam etti. Bazı sağlık sorunlarım sebebiyle dönem dönem kortizon kullanmak zorunda kalıyorum. O yüzden aralar versek de yeniden bir araya geliyoruz. İlgisi, güler yüzü ve sabrından dolayı çok memnunum. Elbette çevremdekilere öneriyorum. Değişimi görüp soruyorlar zaten.
b....g
Sağlıklı yaşam ve kilo vermek için başvurdum. 6 ay oldu gideli. 26 kilo verdim. Sağlık sorunum var. Şeker ve tansiyon hastasıyım. Diyet listesini kendisi hazırlıyor. Kilo verdikten sonra şekerim ve tansiyonum dengelendi. Pelin Hanım çok iyi birisi. Çok seviyorum kendisini. Severek yanına gidiyorum. Memnunum.
y....h
Sosyal medyada gördüm ve kilo vermek için kendisine başvurdum. 2 yıl önce gittim, kilo verdim, bıraktım. Şimdi tekrar başladım. Listeyi bana göre hazırlıyor. Pelin Hanım işinde inanılmaz başarılı. Danışanının fikirlerine çok önem veriyor. Çok memnunum kendisinden.
a....z
Diyet listelerini çalışma saatlerime göre uygun şekilde hazırlıyor. İlgisinden çok memnunum. Kilo vermek için gittim. 3 ayda 9 kilo verdim. İncelmem oldu. DoktorTakvimin'den buldum kendisini. Pelin Hanım alanında yetkin. Her konuda görüşlerine güvenebileceğiniz bir uzman.
g....e
Kilo vermek için başvurdum. Tavsiye edildi. 6 seans oldu gideli. 8 kilo verdim. Çok memnunum kendisinden. İyi bir diyetisyen. Diyet listesini bana göre hazırlıyor. Çok yoğun çalışıyorum, ona rağmen listeleri çok güzel. Emziriyorum, onu da göz önünde bulunduruyor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Hemen cevap veriyor.
i.....
Güleryüzlü ve etkili listeler.Kısa zamanda kilo kaybı
Diyete başlayalı 2 hafta oldu Listeye tam uymasamda 2 kg gitti Teşekkürler Pelin Hocam
ab...r
Güler yüzlü ilgili şeker gibi diyetisyenim 2 senedir veremediğim kiloları çok kolay yok etti sonsuz teşekkür
şü...
Kilo vermek ve dengeli beslenmek için gittim çok memnun kaldım ilgisi çok güzel beni rahatlatıyor guler yüzlü pozitif şiddetle tavsiye ederim
Pelin Topbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Topbaş, Diyetisyen. Size Pelin Topbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Pelin Topbaş adresi nerede?Pelin Topbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı mahallesi uğur mumcu bulvarı 81141 sk. bayram apt. kat 2 daire 3 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Topbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pelin Topbaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pelin Topbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Topbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Pelin Topbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Topbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Topbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Pelin Topbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diyetisyenler