Yeni mahalle 33184 sokak No :2 , zen platinium office Kat:8/29, Mersin
Psikodinamik Psikoterapi
Yas Terapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Uzm. Dr. Pelin Ünalan Özperçin-Hatay
2012 yılında uzmanlık sınavı sonucunda Bakırköy Prof. Dr. Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ruh sağlığı ve hastalıkları- psikiyatri ihtisasına başladım.
2017 yılında “Bipolar Bozukluk Manik-Depresif-Ötimik Dönemlerde Serum Çözünebilir Ürokinaz-Tip Plazminojen Aktivatör Reseptör (Supar) Düzeyleri” adlı tez çalışmam ile psikiyatri uzman hekimi olmaya hak kazandım.
Mesleki eğitim sürecimde ; Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) kuramsal eğitimini aldım. Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından düzenlenen Destekleyici Psikoterapi Eğitimi’ni ve süpervizyon sürecini tamamladım. Cinsel Eğitim ve Tedavi Araştırma Derneği (CETAD) ‘nin düzenlediği , teorik eğitim ve süpervizyon sürecini içeren cinsel işlev bozuklukları&tedavisi eğitimini tamamlayarak “Cinsel Terapist” ünvanını elde ettim.
Bakırköy Prof. Dr. Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasımı tamamladıktan sonra 2017 yılında devlet hizmet yükümlülüğü nedeni ile İskenderun Devlet Hastanesi’ne atandım.
2021 yılında hastalarıma daha iyi zaman ayırabilmek, danışmanlık ve psikoterapi yapabilmek amacıyla kendi muayenehanemi açtım.
Klinik pratiğimde; psikiyatrik muayene, danışmanlık , terapi ihtiyacı olan kişilere psikoterapi yapıyorum, gerektiğinde ilaç tedavilerini düzenliyorum.
gi...
İlk psikiyatr deneyimim ortaokul döneminde dehb ve anksiyete teşhisi ile başladı.Her dönem ortaokul,lise, üniversite sonrası psikiyatrik destek aldım.Ama hicbir çözüm alamadım.Daha sonra zor bir evlilik boşanma süreci ,ikiz bebekler,gelecek kaygısı ,güvensizlik konusunda teyzemin sayesinde Pelin hanım buldum.Hayatim boyunca 36 yaşına kadar yaşadığım travmalar kaygılarım da yok olmaya başladı.Hem ilaç hem de psikoterapi seansları ile.Hayata bakış açım değişti Pelin hanım sayesinde. IYIKI TANIMISIM,KEŞKE DAHA ÖNCE YOLLARIMIZ KESIŞSEYDI.Ve şuna inanın travmanız hastalığınız ne olursa olsun herşey düzeliyor.Onemli olan işin uzmanı Pelin Hanımla çalışmak .Ses tonu da inanılmaz rahatlatıcı ve kendinizi hiç çekinmeden ifade etmenizi ve açmanızı sağlıyor.Iyiki varsın Pelin hocam, iyiki sizi tanımışım. Hayatıma çok güzel dokundunuz, sizi çok seviyorum.
Pelin hanıma aile danışmanlığı için eşimle birlikte gitmiştik Pelin hanımla görüşmelerimizden çok kısa bir zaman sonra birbirimizi anlamaya başladığımız gördük. Gerçekten işinde çok başarılı bir doktor iyi ki karşımıza çıktı ve iyi ki Pelin hanımı tercih etmişiz. Başarılarının devamını diliyorum.
Pelin hanımla tedaviye yeni başlamamıza rağmen hayatıma ışık tuttuğunu bana iyi geldiğini çok iyi bir şekilde ilerleyebileceğimizi hissediyorum.İyi bir tercih yaptığım için çok şanslı hissediyorum.
ra...
Özel nedenlerinden dolayı, uykuya dalamamak, gec uymak gec kalkmak, is yapma isteksizligi, baba ile ilgili problemler. Hayattan zevk ve keyif alamamak. Odaklanma problemi. Genel mutsuzluk. Kafamda dolanan çılgın düşünceler. Sürekli depresif bir yaşantı. Böyle bir durumdayım. Doğru teşhis ve tedavi ile yaklaşık 1.5 ayda başka biri oldum. Enerjik, keyifli, mutlu biri olmayı basardim.
Pelin Ünalan Özperçin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Ünalan Özperçin, Psikiyatri. Size Pelin Ünalan Özperçin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Randevu, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Eklektik Yaklaşım, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi.
Pelin Ünalan Özperçin adresi nerede?Pelin Ünalan Özperçin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay
- Yeni mahalle 33184 sokak No :2 , zen platinium office Kat:8/29 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Ünalan Özperçin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Ünalan Özperçin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Ünalan Özperçin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Ünalan Özperçin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pelin Ünalan Özperçin hangi dilleri konuşuyor?Pelin Ünalan Özperçin ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pelin Ünalan Özperçin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Ünalan Özperçin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pelin Ünalan Özperçin hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Pelin Ünalan Özperçin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pelin Ünalan Özperçin hangi sigortaları kabul ediyor?Pelin Ünalan Özperçin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.