Kadın hastalıkları, gebelik öncesi beslenme , ketojenik beslenme ve eliminasyon diyetleri konusunda aktif olarak çalışan Diyetisyen ve beslenme uzmanıyım. Özellikle son yıllarda Pcos ve IVF hazırlık diyetlerine karşı ilgi duymaya başladım. Fonksiyonel tıp diyetisyenliği ile tanışıp bu konuda da uzmanlaştıktan sonra özellikle danışanlarımın aldığı güzel sonuçları gözlemledikçe bu alanlara karşı yönelimim daha da arttı. Eğer Pcos hastası iseniz her ay düzenlenen kamplarımıza katılarak semptomlarda hafifleme sağlayabilir bu özel durumda nasıl beslenmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz :) Ayrıca ketojenik beslenme kamplarımıza katılara hızlı, güvenli ve yağdan kilo kaybetmenin zevkini yaşayabilirsiniz :) Veya günümüzde sıkça karşılaşılan otoimmun hastalıklardan birine sahipseniz ve temel sebebini bulmak ve bu sorununuzu kökten çözmek istiyorsanız Eliminasyon Diyeti yaparak nasıl beslenmeniz gerektiğini öğrenebilir ve barsaklarınızı resetleyebilirsiniz.

Yıllardır yüzlerce hastaya tüm bu konularda destek oluyor, bazılarının semptomlarını hafifletiyor, bazılarının çok istediği bebeklerine kavuşması için yardımcı oluyorum. Sizlerde benimle çalışmak isterseniz ücretsiz ön görüşme randevusu almayı unutmayın :)

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +53 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Detoks

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

T

Kilo vermek için başvurdum. Polikistik over hastalığım var. 1 ay boyunca gittim. 5.5 kilo verdim. Süreci bıraktım. Beslenme şeklini ve kuralları öğrendim ve işe yaradı. Pembe Hanım sıcakkanlı ve bilgiliydi. Yeni öğrendiği bilgileri bizimle paylaşıyordu. Diyet listesi yazıp geçmiyordu, her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyordu. Ben kendisinden memnun kaldım.

Dengeli beslenmek ve kilo vermek için başvurdum. 1 ay boyunca gittim, sürecim bitti. Online katıldım seanslara, çok memnun kaldım, her soruma cevap alabildim. Çok ilgili bir uzmandı. Bu süreçte gerçekten dengeli beslenmeyi öğrendim. Doğru bildiğim yanlışlar varmış. Sık beslenip kilo vermeyi başardım.

P

Kilo vermek için başvurdum. Sosyal medyada gördüm kendisini. 2 aydır gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Pembe Hanım'a mesaj attığımda hemen cevap veriyor. Yönlendirmeleri ve danışan takibi iyi.

Sosyal medyada gördüm ve tercih ettim. Kilo vermek için başvurdum. 1 senedir birlikte çalışıyoruz. Hedefime ulaştım. Sonra kilo aldım tekrar başladım. Yaşam tarzıma göre diyet listesini hazırlıyor. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulunduruyor. Danışanının isteğine göre ilerliyor. Pembe Hanım tek kelime ile harika bir uzman. Çok seviyorum kendisini ve memnunum. Motivasyon olarak çok iyi. Bu özelliğini çok seviyorum. Psikolojik olarak çöküklüğe girdiğimde hemen yardımcı oluyor.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Pembe Hanımla kilo verme amaçlı ketojenim diyet yaptık. Menapoz sürecinde olmama rağmen ilk ay yaklaşık 7 kg verdim sonrasında da devam ettiğimizde 15 kg verdim ve süreci tamamladık şuanda koruma programındayız kendisinin sıcaklığı, samimiyeti çok güzel iyi ki tanımışım