Sabancı Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü %100 başarı bursu ile tamamladım ve aynı zamanda felsefe alanında yandal yaptım. Lisans eğitimimin sürecinde Singapore Nanyang Technological University'de bir dönem eğitim alma fırsatı elde ettim. Lisans eğitimimin ardından Adnan Menderes Üniversitesi klinik psikoloji bütünleşik doktora programından kabul aldım ve şu anda tez aşamasındayım. Ders dönemim boyunca alanında uzman hocalardan çok sayıda ders ve süpervizyon alma fırsatı elde ettim. Ayrıca doktora eğitimim kapsamında Adü Gençlik Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde ve Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde ergen ve yetişkinlere yönelik psikoterapi çalışmaları ve psikolojik değerlendirme uygulamaları yapma imkanına sahip oldum. Aldığım eğitimler şunlardır:
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği - Bilişsel Davranışçı Terapide Değerlendirme ve Yapılandırılmış Görüşme Eğitimi
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği - Temel Teori Eğitimi
Sorun Çözme Terapisi
Kişilerarası İlişkisel Rol Analizi Grup Terapisi
Milli Eğitim Bakanlığı - Aile Danışmanlığı
İlişki Pusulası Aile Çalışmaları Enstitüsü - Aile ve Evlilik Terapisi 1. - 2. - 3. düzey
Uluslararası İlişki ve Aile Çalışmaları Sertifika Programı - WHR & The City College of Newyork
- Unutkanlık
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Yas Terapisi
Ö
ö...
Perihan Hanım'la kaygı, stres, vb. konuları çalıştık. Güler yüzlü olması, terapideyken kendimi rahat hissetmem, sıkıntılarımı anlatırken bana yardım sağladı. Sorunlarımı dinlerken ve birlikte çözüm bulurken bilgi birikimiyle ve yaklaşımıyla bana çok desteği oldu. Bu süreçte kendisiyle tanıştığıma çok memnun oldum.
g....
Perihan hanım ile online görüşmeler gerçekleştirdik. Bu süreçte samimiyetini ve içtenliğini uzaktan olmasına rağmen hissettim. Beni terapi için motive etti. Sorunlarımı objektif değerlendirdi ve bana da sorunlarımın çözümünde rehberlik etti. Tüm sorularımı ciddiye alıp mantıklı açıklamalar yaptı. Onunla terapi yolculuğuna çıktığım için kendimi çok şanslı görüyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Perihan hanımla tanışmadan önce terapi sürecine karşı korkularım ve endişelerim vardı. Ancak henüz ilk seansta yetkinliğini ve desteğini hissettim. Konuşurken yargılanmaktan korkan biriydim. Uzun süredir kendisinden seans alıyorum. Bu süreçte kendimi keşfetmem, hayatımdaki önemli noktaları anlamlandırmam, yüzleşmem konusunda büyük desteği ve emeği oldu. Tedirgin olduğumda, endişelerimle yüzleşirken psikoloğum olarak desteğini daima hissettim. Son derece anlayışlı ve huzurlu hissettim bu zorlu sürecimde. Yeni bakış açıları kazandım. Ofisleri de son derece temiz, modern ve huzur verici. Çevremde terapi sürecine başlamak isteyen biri olduğunda gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• • Psikoterapi •
su...k
Perihan Hanım'ın her daim güleryüzlü oluşu, söylenen her kelimeyi dikkatle dinlemesi ve değer vermesi, son derece sıcak ve güvende hissettiren danışma ortamı ve süreci kızıma çok şey kattı. Seanslara çok isteyerek gitmesine sebep oldu. Bu süreçte çok yol katettik.
• • Bilişsel Davranışçı Terapi •
i...
Perihan Hanımla bir yakınımın vasıtasıyla tanıştım. Zorunlu bir göç yaşadım. Öncesinde yaşadığım travmatik olaylar ve ailevi sorunlarım nedeniyle terapiye başladım. Perihan Hanımla yaklaşık 1.5 aydır görüşüyoruz. Onunla konuşurken anlaşıldığımı ve yargılanmadığımı hissediyorum. Bunlar çok önemliydi benim için. Kendimi ve duygularımı anlamama çok yardımcı oluyor. Yakın bir arkadaşımla konuşuyorum gibi hissediyorum. Farklı bakış açılarının da olduğunu gösteriyor. Herkese tavsiye ediyorum.
Bir Hazirandan bu yana altı aydır Perihan Hanım ile psikoterapi sürecimi yürütmekteyiz ve hala devam ediyoruz. Tüm süreçten çok memnunum. Odada ilişkiyi çok yerinde kuruyor Perihan Hanım, sorularıyla gayet başarılı yönlendirmeler yapıyor. Empati gücü mesleğinin gerekliliğini yerine getirir derecede kuvvetli. Dinlendiğimi samimiyetle hissediyorum. Bir yaşam koçluğu gibi değil tam anlamıyla bir psikoterapi süreci. İradenize karışmadan size dışarıdan içeriden her açıdan bakıp göründüğünüzü ve duyulduğunuzu anlıyorsunuz. Titiz özenli dikkatli ve içten bir şekilde mesleğinin hakkını veriyor Perihan Hanım. Altı ayda nice güzel yollar aştık, aşacağız da inanıyorum. Perihan Hanımı gönülden tavsiye ediyorum.
• • Bireysel Terapi •
ay...r
Terabi süreci gayet iyi geçti ilk başladığım anda çok tedirgindim ne yapacağımı bilmiyprdum genel olarak bi farkındalık kazandım detaylı açıklamalar yeterli cevaplar farkında olduğum olmadığım her şeyi tüm gerçekleri ile detaylandırıp her şeyi açıkça yapılan anlatım harikaydı gayet yeterli ve güzel bir süreçti
• • Bağımlılık Danışmanlığı •
f....y
6 seansı geride bırakmış biri olarak ufkumuzu genişleten ve yön veren bir süreç olarak ilerliyoruz. Tatlı dilli ve güleryüzlü danışmanımızla bu süreci yönetmek çok keyifli herşey için
• • Evlilik Danışmanlığı •
d....k
Hayır diyememe sıkıntım vardı. Sınır koyamıyordum. Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Sürecim olumlu ilerliyor. Geri dönüş alıyorum. Duygu, düşünce ve davranışlarımı değerlendiriyoruz. Bu sorunumu çözmek için çaba gösteriyorum. Farklı açıdan bakmayı öğrendim. Sağlıklı iletişim kurma üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Ben şanslıyım iyi bir uzmana denk geldim. Ben çok memnunum kendisinden.
Perihan Cengiz Akçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Perihan Cengiz Akçay, Psikoloji. Size Perihan Cengiz Akçay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Perihan Cengiz Akçay adresi nerede?Perihan Cengiz Akçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Perihan Cengiz Akçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Perihan Cengiz Akçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Perihan Cengiz Akçay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Perihan Cengiz Akçay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Perihan Cengiz Akçay hangi dilleri konuşuyor?Perihan Cengiz Akçay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Perihan Cengiz Akçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Perihan Cengiz Akçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Perihan Cengiz Akçay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Perihan Cengiz Akçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Perihan Cengiz Akçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Perihan Cengiz Akçay hangi sigortaları kabul ediyor?Perihan Cengiz Akçay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.