Haydar Bey, hanefi Mahçiçek bulvarı Açıkgöz plaza kat 3 no 12, Onikişubat, Kahramanmaraş
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Vajinismus Tedavisi
z.....
Bir yakınımın tavsiyesi üzerine ilişkimi sağlıklı şekilde yürütmek için başvurdum. Bu süreçte duygularımı tanımamı ve kontrol edebilmemi sağladı. Çevremle olan ilişkilerimde de daha sağlıklı iletişim kurmaya başladım. Seanslardaki güler yüzlü, şeffaf ve ilgili davranışlarından dolayı çok minnettarım ve terapi sürecine başlamak isteyen herkese tavsiye ederim.
ş.....
Bir yakınımın tavsiyesi üzerine anksiyete sebebiyle başvurdum. Artık kaygılarımı kontrol edebilir hale geldim. Sosyal yaşantım da oldukça iyileşmeler meydana geldi. Kendisinden çok memnun kaldım. Seanslarda güler yüzlü, ilgili davrandı ve terapi sürecine başlamak isteyen herkese tavsiye ederim.
k.....
Perihan Hanıma sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Anksiyete bozukluğum vardı. Bana çok iyi geldi. Gerek yaklaşımı olsun, gerek süreci yönetmek olsun, çok çok memnun kaldım. Sorduğu sorular ve önerileri bana ışık oldu. Herkese gönülden tavsiye ediyorum.
Perihan hanımla deprem sonrası oluşan psikolojik bunalımlarımdan ötürü görüşme sağladık, kendisinin olay ve durumları iyi analiz edip profesyonelce yaklaşımından oldukça memnun kaldım. Güler yüzü ve samimiyeti kaygılarımı çekinmeden dile getirmemi, anlatabilmemi sağladı. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
Uzmana öneri aracılığıyla sosyal medyadan ulaşım sağladım. Deprem sonrası kaygı dolayısıyla başvurmuştum. Süreç verimli ve akıcı geçti. Kısa sürede güzel yollar kat ettik. Çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Sosyal medya üzerinden ulaştım. Lohusalık döneminde hamilelik sürecinde yalnız kaldığım için aşamadığım sorunları kolaylıkla çözdük. Ve gizli kalması benim için çok önemli. Perihan Hanım gizliliğe önem veren birisi. Ve beni anladı, soru sormak için sormuyor. Herkese tavsiye ederim.
Perihan İnce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Perihan İnce, Psikoloji. Size Perihan İnce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Vajinismus Tedavisi, Cinsel Terapi Danışmanlığı, SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme.
Perihan İnce adresi nerede?Perihan İnce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Haydar Bey, hanefi Mahçiçek bulvarı Açıkgöz plaza kat 3 no 12 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Perihan İnce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Perihan İnce uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Perihan İnce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Perihan İnce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Perihan İnce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Perihan İnce tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Perihan İnce hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Perihan İnce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Perihan İnce hangi sigortaları kabul ediyor?Perihan İnce tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kahramanmaraş Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kahramanmaraş Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kahramanmaraş Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kahramanmaraş Aile İçi İletişim Sorunları