Diş Hekimi Randevusu
Estetik Dolgu
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Perident Silivri
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
fa....
Perihan hanım çok iyi bir doktor. İmplant tedavimi yaptı tüm süreçte çok ilgiliydi. Sıkıntısız ve çok iyi geçti ekibine ve kendisine teşekkür ederim
al...n
Diş hekimi korkumun olmasına rağmen perihan hanım beni cok rahatlattı 4 dişimi cok kısa bir sürede ağrısız ve acısız bir şekilde çekti protez işlemlerim için gelmeye devam edeceğim asistanları ve kendisine ilgisi için teşekkür ederim
Hasta
Kendisi çok nazik ve iletişimi kuvvetli bir hanımefendi. Eli çok hafifti, gayet hızlı bir şekilde implant işlemimi yaptı. Kurum ortamı çok temizdi. Gayet uyumlu bir ekip ve çok sıcakkanlılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum
m....
Diş taşı temizliği için gittim eli çok hafif ilgili ve güler yüzlüydü dişlerim istediğim gbi temizlendi çok memnun kaldım dolgularım için yine perihan hanımı gönül rahatlığıyla tercih edicem
Dişime kanal tedavisi, dolgu, implant tedavileri yaptırdım. Kontrollerimiz devam ediyor. 3 tane implant yapıldı, implant süreci de iyi geçti. Kendisi temiz, güler yüzlü, anlatımı güzel, hastasıyla ilgileniyor, açıklamalarını yapıyor ben bir sıkıntı yaşamadım. Öneriyorum Perihan Hanım'ı.
mr...t
Köprü tedavisi için gittim ilgi alaka ve bilgilendirme daha önemlisi profosyenel deneyimli Güler yüzlü hizmet. Kalitesi kesinlikle gönül rahatlığıyla tedavi yaptırabilirsiniz
g.....
Ön dişim kırıldığı için gittim, diş rengimin birebir aynısında dolgu yapıldı, daha sonra gittiğim tel tedavisi için bile hekim dişimde dolgu olduğunu farketmedi. Ben de varlığını unuttum. Çok memnun kaldım teşekkür ederim.
e....e
Her insanın bir diş hekimi olması gerektiğini düşünüyorum. Benim diş hekimim Nur Hanım. İlk kez diş eti kanaması için gittim. Diş taşı temizledi. Bakım sonrası tavsiyelerine uydum. Sorunum bitti. Dişlerime neden iyi bakmam gerektiği ve diş sağlığının önemini çok iyi anlattı. Şimdiye kadar diş hekiminiz olmadıysa dişleriniz ve mutluluğunuz için Nur hanımı tavsiye ediyorum.
sa...ü
Dişime kanal tedavisi yapıldı çok memnunum, doktorum Perihan Nur Çakır hocama çok teşekkür ederim. Elinin hafifliği ve güler yüzü beni memnun etti.
Perihan Nur Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Perihan Nur Çakır, Diş Hekimi. Size Perihan Nur Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Tam Diş Protezi, Hassas Bağlantılı Protezler, Kanal Tedavisi, Köprü Uygulaması, Tam Ve Parsiyel Protezler.
Perihan Nur Çakır adresi nerede?Perihan Nur Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mh., Varnalı Cd., Dream of Silivri 32-AK İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Perihan Nur Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Perihan Nur Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Perihan Nur Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Perihan Nur Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Perihan Nur Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Perihan Nur Çakır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Perihan Nur Çakır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Perihan Nur Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Perihan Nur Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Perihan Nur Çakır hangi sigortaları kabul ediyor?Perihan Nur Çakır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri