Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İstanbul Medipol Kadıköy Hastanesi Diğer

10.12.2019 acil karın ağrısıyla gittim . Beni direk ultrasona aldılar ve Perihan hanım birşeyin olmadığını ve sıcak koymam gerektiğini söyledi.
Başka bir hastaneye gittiğimde apandisitimin çok büyük olduğunu ve patlamak Özere olduğunu söylediler ve acil ameliyata aldılar.
Ve geç kalındığı için 2 kere ameliyat oldum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Bana cok kotu bir sezeryan dikisi yapildigi icin kendisini bir daha asla tercih etmem. Artik dikis ler belli bile olmazken boyle bir acemilik ummazdim

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Hem uzmanlık alanı ile hemde insani olarak kesinlikle muhteşem bir doktor. Gece yarısı ani bir sancı ile Hst gittim doğum başlamış dediler kendi doktorumu beklerken Perihan hn eşlik etti doğuma, 9 ay beni takip eden Dr um gelmedi ve ben doğumumu Perihan hoca ile gerçekleştirdim. Iyikide kendisi ile olmuş doğum son derece motive edici moral verici pozitif yaklaşımı ve ilgisi ile beni rahatlatarak sorunsuz bir doğum gerçekleştirdi. Iyiki sizi tanımışım Perihan Özertürk sonsuz sevgiler ve tşkler.

Ö

O bir melektir melek. Hem ilgili hem bilgilidir. Asla işine üşenmez. Elinizi tutar, moral verir, ışığını yanınızda hissedersiniz. Doğum korkunuz yok olur. Ben riskli ve sonucu kötü olan bir durumda tanıştım onunla ve hayatımı kurtardı. Kendisine minnettarım...

Profili düzenle veya yönet