İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ha...
Telefon numarası doğrulandı
Mükemmel bir Dr ilgili işinde uzman ben memnunum kaldım kafamda yara oluyordu egzama olmuş şampuan yazdı 2 yıkamada gecti tavsiye ederim
mu...k
Telefon numarası doğrulandı
hastaları tarafından en iyi takdir edilen uzman doktor perihan parlat çoraplı sağlık kuruluşunda en iyi hizmeti sunmuştur. Hastalarıyla çok iyi ilgilenen daha fazla hizmet etmeye çalışan çoraplıyı başarılsrın devamıı dilerim
Perihan Parlat Çoraplı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Perihan Parlat Çoraplı, Dermatoloji.
Perihan Parlat Çoraplı adresi nerede?Perihan Parlat Çoraplı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul Şişli
- Merkez, Dursun Fakih Sk No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Perihan Parlat Çoraplı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Perihan Parlat Çoraplı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Perihan Parlat Çoraplı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Perihan Parlat Çoraplı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Perihan Parlat Çoraplı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Perihan Parlat Çoraplı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Perihan Parlat Çoraplı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Perihan Parlat Çoraplı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Perihan Parlat Çoraplı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları