Merhaba ben Perihan Şensoy; Çocuk ve Ergen terapisti olarak Psikoloji alanına hizmet vermekteyim. Danışanlarımı Hera Psikoloji ve online olarak görmekteyim.

Doğu Mah. Erol Kaya Cd. No:205/1, Pendik, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Randevu +49 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Attentioner Dikkat Geliştirme Programı

Kabul edilen yaş grubu: en az 9 yaşındaki çocuklar

Online Terapi +2 daha fazla

Röportaj

Kardeş kıskançlığı için gittim. 3 aydır gidiyoruz. Artık kardeşini seviyor. Oğlum oyuncaklarla bağ kuramıyordu ve oynamak istemiyordu. Oyun terapisi metodları sayesinde oyuncaklarıyla oynuyor. Perihan Hanım çok dingin, sakin, karşısına oturunca insanın konuşası geliyor enerjisi çok güzel. Oğlum iletişim kurmakta zorlanan biri ama Perihan Hanım'a kendisi mutlu bir şekilde gitmek istiyor. Okuldan önerdiler kendisini iyi ki de gitmişiz. Çok memnunum.

Kızım için gittim. Oyun terapisi alıyoruz. Sosyal medyadan araştırarak buldum. 10 seans oldu. Hala da devam ediyoruz. İlk 1 ay içerisinde güzel sonuçlar aldık ama şuan duraksadı atak döneminde olduğunu düşünüyorum. Perihan Hanım iyi birisi kızıma iyi geldi. Biz memnunuz.

Perihan Hanım'a kızım için başvurdum. Kızım evet ve hayır diyemiyor. İçine kapanık biri. 3 - 4 aydır gidiyoruz. Kendim de seans alıyorum kendi psikoloğum tavsiye etti. Seanslar sonrasın da ufak değişimler oldu. Ama süreç uzun devam edeceğiz, değişeceğine inanıyorum. Perihan Hanım gerçekten alanında uzman. Bunun dışında aktif biri. Kızım çok seviyor kendisini. Kendisini zor buldum istenen biri. Biz memnunuz.

Oğlum için gittim. Öfke kontrolü sorunu vardı. Oyun terapisi uygulamasıyla çok iyi durumdayız. 4-5 aydır gidiyoruz. Tavsiye üzerine gittim. Oğlum da ben de kendisini çok seviyoruz ve çok memnunuz.

Perihan Hocam'a bir tavsiye üzerine ulaştım ve iyi ki ulaşmışım diyorum. Kendisi ile kızımın iletişimde sıkıntı yaşaması sebebiyle görüşme sağladık, ve kısa sürede çok hızlı yol aldık. kendisi kızım dışında bize de yol gösterici oldu. Kendisinden çok memnun kaldım. Ekibi de aynı şekilde hem güler yüzlülüğü hem de bilgisinden dolayı Perihan Hanım'ı tavsiye ederim.

Perihan Hanım'a oğlum için danıştık. Okul pedagoğumuz referans oldu. Biz duygu regülasyonu ve arkadaş üzerinde hakimiyet kurmaya çalışma, sürekli yönetmeye çalışma sorunu yaşadığımız için başvurmuştuk. Süreç gayet güzel ilerledi ve ilerliyor kendisi ile güzel bir bağ kurdu oğlum. Bizimle de iletişim halinde istediğimiz her şeye rahatlıkla danışabiliyoruz kendisine.

Konum: Hera Psikoloji Çocuk ve Ergen Terapisi

10 yaşında kızım severek geldi, Perihan ablamla görüşmem keşke daha önce olsaydı diyerek katıldı. Kaygı yaşadığında Perihan hanımın aklına gelmesi hoşuma gitti açıkcası. Kurum zaten dakiklik, eşitlik gibi konularda profesyonel bir yer.

Perihan Hanıma, bir öğretmen arkadaşımın eşinin tavsiyesiyle ulaştım. Kızımın okulla ilgili kaygıları yüksekti; her gece ve sabah karın ağrıları ve ağlamaları oluyordu. Bu yüzden başvurdum. Kızım normalde tanımadığı kişilerle kolay iletişime geçemez, yeni yerlere ve kişilere hep ön yargılıdır ve kaygısı artar. Ancak Perihan Hanıma ve çalıştığı klinik ortamına çok çabuk uyum sağladı. Seanslara her zaman isteyerek gidiyor, bu bizim için çok önemli. Tıkandığımız zamanlarda bize sunduğu sihirli cümleler var, onları çok seviyorum. Bir öğretmen arkadaşıma daha dün tavsiye ettim ve randevulaşacaklar. Herkese de tavsiye ederim.

Perihan Hanımla, kızımın kreşindeki psikologumuzun yönlendirmesiyle tanıştım. İyi ki de tanıştım. Oyun terapisi sürecimiz devam etmekle birlikte, ikinci seansta bile kızımdaki aşırı kaygı ve stres durumunun hafiflediğini gördüm. Kızımla olan iletişimin yanı sıra bizimle olan iletişiminin de çok tatmin edici olduğunu düşünüyorum. Aklımızda hiç soru kalmıyor. Tavsiye ettikleri kadar varmış, yani.

Konum: Hera Psikoloji Oyun Terapisi

Oğluma çok iyi geldi o bizim Perihan ablamiz .konuşması yaklaşımı çözümleri ile gerçekten bize ışık oldu.