Periodontoloji, Kumlu, Hatay
Abbasağa Mahallesi Yıldız Caddesi No:71, Beşiktaş • Harita
Özel Dentistanbul Diş Hastanesi
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Periodontoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaZeytinlik, Halit Ziya Uşaklıgil Cd. No: 1, Bakırköy • Harita
Acıbadem Bakırköy Hastanesi
Prof. Dr. Coşkun Celal Baran
Güniz Sok. No:29/8 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Celal Coşkun Baran-Merdol ingöl Muayenehanesi
19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:42, İlkadım • Harita
Nevadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaTrabzon, Trabzon • Harita
Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaYeşilırmak, Çeçenistan Cd, Tokat • Harita
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Ağız diş ve çene radyolojisi, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla42079 Kampüs - Konya, Konya • Harita
Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaKayseri, Kayseri • Harita
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaEskişehir Osman Gazi Ünv. Tıp Fak. Meşelik Kampüsü/Eskişehir, Eskişehir • Harita
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaSıhhiye, Ankara • Harita
Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Perinatoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaErzurum, Erzurum • Harita
Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Dentadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Periodontoloji, Diş hekimi, Ortodonti
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaZuhurat Baba Mahallesi Yüce Tarla Caddesi Tamburacı Osman Sokak No:8/2, Bakırköy • Harita
Dentadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı İstasyon Caddesi No:12, Denizli • Harita
Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaPaşadağ Mevkii Irak Konutları Karşısı Yuvacık Polikliniği Yuvacık/ Kocaeli, Kocaeli • Harita
Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Protetik diş tedavisi Daha fazlaYahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11, İzmit • Harita
Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
Periodontoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaBaşakşehir Mahallesi Emiroğlu Sokağı No:1, Başakşehir • Harita
Özel Başakşehir Tıp Merkezi
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Periodontoloji, Perinatoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaÇınar Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi No:40/B, Maltepe • Harita
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi İzzettin Çalışlar Cad. No: 31/A, İstanbul • Harita
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Periodontoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaTayfur Sökmen Kampüsü Alahan Yerleşkesi Serinyol/Hatay, Hatay • Harita
Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi