Psikiyatri Randevusu
Cinsel Terapi
İlgi Alanları:
Psikiyatrist & psikoterapist
Bilişsel davranışçı tedavi bireysel psikoterapi
Aile ve eş terapisi
Cinsel terapi
Kaygı bozukluğu
EMDR Terapisi
gn...g
Birşeyim olduğunun farkındaydım ama bana ne olduğu ile ilgili ne ailemin ne de benim hiçbir fikrimiz yoktu.Hastaneye yatmak istedim hayattaki en iyi şans olarak Pervin Hanım'a denk geldim.6 yıldır hastane hastane dolaşıyorum kimse ne olduğunu anlamadım psikoz geçirmişim 15 gün hastanede yattım çok ağır bir tedavi sürecini sayesinde atlattım.Suan çalışma hayatıma geri döndüm hala tanım kesin değil bi polar ilacı kullanıyorum psikoz iğneleri kullandım. Hiçbir karşılaştığım doktorun yapamadığını Pervin hanım yaptı. Beynim resetlendi resmen hayata farklı ve daha renkli bir pencereden bakmaya başladım. Acı dolu sanrılarımın yerini hayallerim aldı.
Hasta
Pervin hanıma panik atak ve kaygı nedeniyle gittiğimde nerdeyse evden cikamiyordum avmlere gidemiyorum en yakın arkadaşımın düğününe bile gidememistim başta direk ilaçlarla uyuşturur beni diye korktum beni 1 saat dinledikten sonra tedaviye birlikte karar verdim ilk 2 seansta sonra eski hayatıma dönmeye başladım artik daha umutluyum gercekten kendisine çok teşekkür ediyorum
k....z
Enerjisi kendine güveni özgüveni profosyonelliği gerçekten çok iyi terapi odasından çıktığınızda kendinizdeki dönüşümü hissedebiliyorsunuz..herkese tavsiye ederim depresyonumda belirgin düzelme var
c ...e
Herhese tavsiye ediyorum Pervin hocayı çok sıcak kanlı herseyinizi dinliyorum verdiği ilar çok iyi geliyor ben yıllardır tadvi gördüm Pervin hocayla tanışıp tedavi gördükten sonra hayatım çok değişti pskoji rahatsızlığını çeken bilir takıntılar kaygılarim vardı baya bı yol kat ettim psikoterapi hale devem ediyor kendisiyle görüyoruz hercekten çok iyi insan hastaya yaklaşımı çok iyi güler yüzlü gerçekten hayata bakış açım çok çok değişti
m....o
Uzun süren bunalım sonucunda burayı tercih ettim ve gayet memnunum kaldım 2 seans sonucunda kendimi daha iyi hissettim. Her şey için teşekkür ederim.
e....c
Çok içten, sıcak kanlı ve tamamen çözüm odaklı bir psikiyatrist. Oldukça memnunum. Kaygı problemim için mükemmel bir deneyim oldu.
Pervin hanıma, bu sitenin yorumlarını okuyarak gittim.Aile terapisi için gittik. Görüşmelerimiz çok olumlu geçiyor, bakış açımız değişti. Çok ilgili, işinin uzmanı ve çok sempatik. Şu ana kadar çok memnunum
Kendisine çok teşekkür ederim.
ay...
İki kizimiz var biri 2 yasinda ve tam yasinin ergenlik belirtilerini gösteriyor diger kizimiz henuz 3 aylik, kardeş kıskançlığı sorunu ile basvurdugumuz doktorunuzun bizimle ve kizimizla iletişimi oldukça iyiydi. Kizimiz şimdiden kardesine olan sevgisini ifade etmeye başladı bile.
i....c
Uykusuzluk ve depresyon belirtileri sebebiyle gittim. Gerçekten açık, sıcak,akıllı bir kadın. Beni hayata dair kimsenin edemediği kadar motive etti. Yeni başladık ama şimdiden düzeldiğimi hissediyorum.
b....b
Pervin hanıma depresyon şikayetiyle gitmiştim. Üç seanstır gidiyorum yaklaşımı üslubu beni çok rahatlattı. Kendim ailem arkadaşlarım bile bendeki olumlu değişimin farkında. Resmen beni hayata yeniden bağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Pervin Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pervin Erdem, Psikiyatri. Size Pervin Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Pervin Erdem adresi nerede?Pervin Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 3. Çevreyolu 50. Yıl Mah. Pektaş Statü K:5 D:12 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pervin Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pervin Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pervin Erdem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pervin Erdem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Pervin Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pervin Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pervin Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pervin Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 38 hasta / danışan, Pervin Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.