Psk. Dan.
Denver Gelişim Tarama Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çocuk Gelişim Testi
y....ç
Pervin Hanım ile eşimle boşanma sürecinde tanıştık.Kendisi 4 yaşındaki oğlum için bu süreçte bizlere oyun terapisi desteği sağladı.Sağlıklı bir süreç geçirmemizde emeği çok.Güvenle tercih edebilirsiniz.
Kızımın kardeşi olduğunda kendisinden yardım aldık.Sürecimiz çok iyi bir şekilde sonuçlandı.Kızım oyun ablasından ayrıldığı için çok üzüldü.Hala iletişim halindeyiz böyle danışanlarını süreç bitince arayıp önemsemesi çok güzel. İyi ki yollarımız kesişmiş gönül rahatlığıyla Pervin hanımı tercih edebilirsiniz.
bn...i
Kızımın okula alışma sürecinde başvurmuştuk. Çok güzel işledi sürecimiz.Kaygısı vardı kızımın oyun terapisiyle güzel ilerledik.Artık baş edebiliyor. Terapimiz bittiği için çok üzüldü kızım ve tabii ki ben de .
e....p
Kızımın kardeşi doğacağı zaman desteğe ihtiyacımız olmustu kardeş kiskancligini sayesinde yendik bizim hayatımızda çok şey değiştirdi gerçekten
Bı kaç seansta bir yüzyüze konuşup durumu hakkında bilgi vermisti sürekli kendisi not tutar seans sonunda bile küçük bı konuşma yapardı .
kibar naif herşeyi çekinmeden sorabileceginiz herşeyden öte oyun ablamız iyiki sizi tanıdık
Pervin Karadayı Borucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pervin Karadayı Borucu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Pervin Karadayı Borucu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Normal Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Pervin Karadayı Borucu adresi nerede?Pervin Karadayı Borucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pervin Karadayı Borucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pervin Karadayı Borucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pervin Karadayı Borucu hangi dilleri konuşuyor?Pervin Karadayı Borucu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pervin Karadayı Borucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pervin Karadayı Borucu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pervin Karadayı Borucu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pervin Karadayı Borucu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Pervin Karadayı Borucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.