Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler;
Türk Nöroloji Derneği Davranış Nörolojisi Çalışma Grubu üyesi
Türk Nöroloji Derneği Hareket Bozuklukları Çalışma Grubu üyesi
Türk Nöroloji Dergisi editör yardımcısı
Nöroloji Randevusu
Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak No:17 Kat:4 Real alışveriş merkezi karşısı, hasan keleş iş merkezi 5.kat, Kocaeli
Derin Beyin Stimülasyonu
Epilepsi Tedavisi
Migren Tedavisi
Parkinson Takibi
Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi
Pervin Hocam'a annemin demans, alzheimer ve paranoya problemleri icin gittik. Annem genelde güven problemi yasayan biri olmasina ragmen, Pervin Hocam annemi kazandı ve tedavi sürecine başlayabildik. Hiç bir doktordan ilaç kabul etmeyen annem, Pervin Hocam'ın yazdığı ilaçları alıyor. Süreçten çok umutluyuz. Ileride sonuçlarla ilgili tekrar yorum paylaşacağım.
fe...r
Denge sorunumla ilgili çok yönlü bir araştırmaya girdim..Pervin hocamız çok ayrıntılı bilgiler verdi..direk sonuca götürdü..
ha...n
Annemin demans ile birlikte yaşadığı psikiyatrik sorunlar için gittik. Yaklaşık 2 senedir çok fazla yere gittik. Fakat Pervin hocanın yakaladığı detaylar ve koyduğu teşhis bize sorunun ne olduğunu anlama şansı verdi. Ayrıca uyguladığı ilaç tedavisi de bizi daha iyi bir noktaya getirdi.
er...
Annemin Alzheimer hastalığı nedeniyle danıştığımız kıymetli hocamız akademik bilgisi ve insan odaklı yaklaşımıyla özellikle biz hasta yakınlarına çok büyük yol gösterici oluyor. Bizlere, yabancısı olduğumuz bu hastalıkla nasıl başa çıkacağımız hususundaki aktarmış olduğu bilgileri hakikaten çok kıymetli. Değerli hocamıza sonsuz teşekkürler..
Hasta
Annemin uzun süredir geçmeyen baş ağrısı ve uykusuzluk problemini doğru teşhis ve ilaçlarla giderdi. Hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır iyi varsınız
nu...r
Nöroloji tedavim için başladım mükemmel tedavi ve süreç yaşadım doktorumun ilgi ve tedavi süreci sonuç verdi teşekkürler
or...z
Babamın parkınson rahatsızlıgı için gidiyoruz çok memnunuz işinde profesyonel güven verici güler yüzlü biz cok memnunuz
el...
Annemin demans hastaligi icin gittigimiz Sn Pervin hanimdan cok memnunuz. Detayli aciklamalari , yonlendirmeleri, randevuda dakiklik, gereken zamani ayirmasi vb konularda cok iyi. Annem ve benim iletisimimiz cok olumlu . Hersey ivin teşekkürker
m....
Pervin Hanım hastamıza tamamen süreci içinde yaşamış gibi ve uzmanlık alanıyla beraber psikolojik olarakta kırmadan aynı zamanda da gerçekleri saklamadan yaklaştı. Nelerin sebep olduğunu tedavinin nasıl ilerleyeceğini ve bizi nelerin beklediğini gayet sade ve net olarak aktardı. Keşke sorsaydım dediğim hiçbir şey bırakmadan muayenehaneden ayrıldık. Kendisine teşekkür eder herkese tavsiye ederim
al....
84 yasında Alzheimer hastası annemi muayene ve tedavi amaçlı gittik, Sn.hocam sagolsun, bizimle cok ilgilendi , emeklerine ve bilgisine çok tesekkurler ederiz , onun sayesinde annem daha iyi ,sağlıklar ve basarilar dilerim kendisine ...
Pervin Kutluay İşeri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pervin Kutluay İşeri, Nöroloji. Size Pervin Kutluay İşeri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Derin Beyin Stimülasyonu, Randevu, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Beyin Pili Programlanması, Botoks, Migren Tedavisi, Baş Ağrısı Değerlendirme, Baş Ağrısı Tedavisi, Baş Dönmesi Değerlendirmesi.
Pervin Kutluay İşeri adresi nerede?Pervin Kutluay İşeri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak No:17 Kat:4 Real alışveriş merkezi karşısı, hasan keleş iş merkezi 5.kat Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pervin Kutluay İşeri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pervin Kutluay İşeri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pervin Kutluay İşeri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pervin Kutluay İşeri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pervin Kutluay İşeri hangi dilleri konuşuyor?Pervin Kutluay İşeri ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pervin Kutluay İşeri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pervin Kutluay İşeri tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pervin Kutluay İşeri hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Pervin Kutluay İşeri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar