Prof.Dr Pervin Kutluay İşeri 2002 yılından itibaren Nörolojik semiyoloji ve Nörolojik muayene, öğrenme mekanizmaları, Medulla spinalis hastalıkları, Koma, Hareket bozuklukları, Vertigo ve Dizziness, Kognitif nöroloji ve hastalıkları derslerini anlatmıştır.

Bilimsel Kuruluşlara Üyelikler;
Türk Nöroloji Derneği Davranış Nörolojisi Çalışma Grubu üyesi
Türk Nöroloji Derneği Hareket Bozuklukları Çalışma Grubu üyesi
Türk Nöroloji Dergisi editör yardımcısı

Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi
Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak No:17 Kat:4 Real alışveriş merkezi karşısı, hasan keleş iş merkezi 5.kat, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Nöroloji Randevusu

Derin Beyin Stimülasyonu +9 daha fazla

Baş Ağrısı Değerlendirme

Baş Ağrısı Tedavisi

Baş Dönmesi Değerlendirmesi

Nöroloji Randevusu

Derin Beyin Stimülasyonu

Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak No:17 Kat:4 Real alışveriş merkezi karşısı, hasan keleş iş merkezi 5.kat, Kocaeli

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Pervin Hocam'a annemin demans, alzheimer ve paranoya problemleri icin gittik. Annem genelde güven problemi yasayan biri olmasina ragmen, Pervin Hocam annemi kazandı ve tedavi sürecine başlayabildik. Hiç bir doktordan ilaç kabul etmeyen annem, Pervin Hocam'ın yazdığı ilaçları alıyor. Süreçten çok umutluyuz. Ileride sonuçlarla ilgili tekrar yorum paylaşacağım.

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Denge sorunumla ilgili çok yönlü bir araştırmaya girdim..Pervin hocamız çok ayrıntılı bilgiler verdi..direk sonuca götürdü..

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Annemin demans ile birlikte yaşadığı psikiyatrik sorunlar için gittik. Yaklaşık 2 senedir çok fazla yere gittik. Fakat Pervin hocanın yakaladığı detaylar ve koyduğu teşhis bize sorunun ne olduğunu anlama şansı verdi. Ayrıca uyguladığı ilaç tedavisi de bizi daha iyi bir noktaya getirdi.

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Annemin Alzheimer hastalığı nedeniyle danıştığımız kıymetli hocamız akademik bilgisi ve insan odaklı yaklaşımıyla özellikle biz hasta yakınlarına çok büyük yol gösterici oluyor. Bizlere, yabancısı olduğumuz bu hastalıkla nasıl başa çıkacağımız hususundaki aktarmış olduğu bilgileri hakikaten çok kıymetli. Değerli hocamıza sonsuz teşekkürler..

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Annemin uzun süredir geçmeyen baş ağrısı ve uykusuzluk problemini doğru teşhis ve ilaçlarla giderdi. Hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır iyi varsınız

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Nöroloji tedavim için başladım mükemmel tedavi ve süreç yaşadım doktorumun ilgi ve tedavi süreci sonuç verdi teşekkürler

O
Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Babamın parkınson rahatsızlıgı için gidiyoruz çok memnunuz işinde profesyonel güven verici güler yüzlü biz cok memnunuz

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

Annemin demans hastaligi icin gittigimiz Sn Pervin hanimdan cok memnunuz. Detayli aciklamalari , yonlendirmeleri, randevuda dakiklik, gereken zamani ayirmasi vb konularda cok iyi. Annem ve benim iletisimimiz cok olumlu . Hersey ivin teşekkürker

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Parkinson Takibi

Pervin Hanım hastamıza tamamen süreci içinde yaşamış gibi ve uzmanlık alanıyla beraber psikolojik olarakta kırmadan aynı zamanda da gerçekleri saklamadan yaklaştı. Nelerin sebep olduğunu tedavinin nasıl ilerleyeceğini ve bizi nelerin beklediğini gayet sade ve net olarak aktardı. Keşke sorsaydım dediğim hiçbir şey bırakmadan muayenehaneden ayrıldık. Kendisine teşekkür eder herkese tavsiye ederim

Konum: Pervin Kutluay İşeri Muayenehanesi Nöroloji Randevusu

84 yasında Alzheimer hastası annemi muayene ve tedavi amaçlı gittik, Sn.hocam sagolsun, bizimle cok ilgilendi , emeklerine ve bilgisine çok tesekkurler ederiz , onun sayesinde annem daha iyi ,sağlıklar ve basarilar dilerim kendisine ...