Barış Mah. Zafer Cad.No:2A Blok Beylikdüzü, Büyükçekmece
tu...l
Benim hayatımda tanıyabileceğim en güvenir en içten ailemden biri gibi yaklaşan tek doktor...sinüzit ve kıkırdak ameliyatı oldum okadar sorunsuz okadar güvende girdimki ameliyata gerçekten harika bi doktor insan hiç tereddüt etmeyin ...ameliyat öncesi desteği sonrası desteği hiç unutmucam...allah bikere razı olsun harika bi insansınız..tugba unal
ha...l
Emin olmamiz adina Bir kac doktor muayenesi sonrasinda kesinlik kazanan kizimin geniz etini 2013 ocak ayinda Perviz bey ameliyat etti ve bundan sonra sıkinti olmayacagini belirtti.Fakat suan 1 yillik surede geniz eti yenilenmis.Kizimin durumu alerjikmis, doktor hemen ameliyat yerine ilk etapta alerjik bir tedavi yoluna gitseydi belki durum daha farkli olacakti.3 yasindaki bir cocugu bicak altina yatirmazdik en azindan.Doktorun ameliyat sonrasi kontrollerdeki ilgisizligi ile ameliyat oncesi yaklasimi arasinda da cok fark var.Acikcasi pismanlik yasadik
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fi...l
Perviz beye sıradan bir soğuk algınlığı şikayeti ile gidip 2.5 ay ialçla sinüzit tedavisi gördüm ve yine kendsi tarafından tespit edilen et ve kemiği aldırmak içinde burun ameliyatı geçirdim.. o güne kadar kaç doktora gittiysem kendi teşhisim kadar basit teşhislerle geçici tedaviler uygulandı.. halbuki çocukluğumda sinüzit ameliyatı geçirmiştim..kendisine ciddi tedavisi için çok teşekkür ederim. artık çok rahat nefes alıyorum..mide bulantılarım gece öksürük nöbetlerimde son buldu..teşekkürler Perviz bey..
öz...m
Degerlı doktorumuz Pervız beyı tanıdıgımız ıcın cok şanslıyı.Kendısı hem benım hem de kızımın doktorudur. Sempatık doktorumuz bes gun once kızımı genız etınden kurtarıp, rahat bır nefes almasını sagladı . Tesekkurler Dr. Pervız. Pasaoglu
eg...r
başarılı ameliyatınızdan dolayı size çok teşekkürler egenin iyileşmesi çok kısa sürede oldu şuanda mışıl mışıl kedi kadar sessiz uyuyor tekrar teşekkürler ADEM. ESRA. NİMİR
Perviz Paşaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Perviz Paşaoğlu, Kulak Burun Boğaz.
Perviz Paşaoğlu adresi nerede?Perviz Paşaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mah. Zafer Cad.No:2A Blok Beylikdüzü İstanbul
- Hatboyu Cad.No:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Perviz Paşaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Perviz Paşaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Perviz Paşaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Perviz Paşaoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Perviz Paşaoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Perviz Paşaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Perviz Paşaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları