Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Radyasyon Onkolojisi Randevusu
Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi
Brakiterapi
Eksternal Radyoterapi
Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu
Radyoterapi
Stereotaktik radyocerrahi (SRS)
me...ü
Petek Hocamla meme ca ameliyatımdan 3 hafta sonra tanıştım.Mükemmel bir hekim. Odasına girdiğiniz andan itibaren sizi büyük bir samimiyetle karşılıyor. En ince ayrıntısına kadar tüm tedavi süreci hakkında bilgilendiriyor. Tedavi süresince desteğini, bilgisini asla esirgemiyor. Emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz ki, bu hastalıkta en önemli şeylerden biri bu. Hiç tereddüt etmeden güvenebilirsiniz.
yl....
Hayatım boyunca gördüğüm en ilgili ve özverili doktor. Yumuşak doku kanseri tedavisi sırasında tesadüfen karşılaştık. Aslında tesadüf değil Allah tarafından gönderilen bir melek desem yeri var. İyileşmem için çırpınan, ailemden biri gibi. Açık, net bilgilendirme ve yönlendirmeleri ile diğer doktorlarımla organize şekilde tedavime yardımcı oluyor. Her fırsatta dua ettiğim, hakkında güzel şeyler söylenebilecek nadir insanlardan...
fa...r
Petek hocamın ilgisi ,hassasiyeti ,doğru yönlendirmesi sayesinde cyberknife ile çok başarılı bir süreç yaşadım.İlgisi iyileştiriyor her şeyden önce.Radyasyon Onkolojisinde hiç düşünmeden gidebileceğiniz harika bir doktor.İyi ki varsınız Petek hocam .Her ayrıntıyı düşünmeniz,bilgilendirmeniz,yakınlığınız muhteşem.Çok ama çok teşekkürler .
el...s
Canim hocam. İlgisi ve detayli anlatimiyla hic supheniz kalmiyor. 4.evre hastayim 2 defa 1 sene arayla farkli bolgelere ışın yapildi ve hic problem yasamadim. Tekrar nüks etmedide. Ayrica ekipte şahene. İyiki varsiniz hocam.
ha...r
Petek hocayala Nazofarenks hastalığım sebebiyle tanıştım. Oldukça nazik ve hastasıyla çok iyi empati kurabiliyor.Kolay kolay her hekime güvenmem ama bende ilk gördüğüm günden itibaren güven oluştu. Bana göre en önemli özelliği hastasını çok iyi takip etmesidir. İyiki varsın Petek hocam. Radyasyon Onkoljisinde direk tavsiyemdir.
Petek Erpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Petek Erpolat, Radyasyon Onkolojisi. Size Petek Erpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyasyon Onkolojisi Randevusu, Normal Randevu, Radyoterapi, Brakiterapi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Eksternal Radyoterapi, Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi, Stereotaktik radyocerrahi (SRS).
Petek Erpolat adresi nerede?Petek Erpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Petek Erpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Petek Erpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Petek Erpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Petek Erpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Petek Erpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Petek Erpolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Petek Erpolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Petek Erpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Petek Erpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Petek Erpolat hangi sigortaları kabul ediyor?Petek Erpolat, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Petek Erpolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Radyasyon Onkologları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Radyasyon Onkologları