na...ı
Annem 18 yıldır beyin damar tıkanıklığı için tedavi görüyor 2 aydır petek hanıma gidiyoruz Tedavi ve ilgi alaka olarak gördüğümüz en iyi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum
ke...n
Dedemi goturuyoduk alzemir teshisi koydu tedaviye duzenli gittik 6 ayda hastalik cok hizli ilerledi cok siddetli nobetler gecirdi. Telefonda yardimci olmadi illa gelecek dedi ama dedem bu 1 yilda yataga bagimli kaldi ve kayseriye gitme sansimiz kalmadi. Tedaviye petek hanim basladigi icin diger doktorlarda ilgilenmedi. Su an ne yapacagimizi bile bilmiyoruz. Keske ulasabilecegimiz bir doktorla baslasaydik. Cunku bu hastalik gercekten hem hasta hemde yakini icin cok zor. Caresiz kaliyosun.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...l
ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR DOKTOR..İNSAN YANINDA KENDİNİ ÇOK RAHAT HİSSEDİYOR.. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
fa...k
Petek Hanım uzun zamandır tedavimi yapan ve her seferinde aynı titizlik ve heyecanla işini yapan bir hekim.
ka...n
Koluma EMG yaptı.Dediği şekilde çıktı.Ameliyatımı oldum.Hiç bir şikayetim kalmadı.Allah razı olsun.Dedikleri gibi iyi bir hekimmiş.
ül...ü
mukemmel bir doktor.Bence Kayserinin en iyi Noroloji uzmanı.
Petek Karagöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Petek Karagöz, Nöroloji.
Petek Karagöz adresi nerede?Petek Karagöz adresini belirtmedi. Petek Karagöz yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Petek Karagöz adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Petek Karagöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Petek Karagöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Petek Karagöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Petek Karagöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Petek Karagöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Petek Karagöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Petek Karagöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.