Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gü...l
Başka bir ilaç kullanıyordum ve yanında kullacağım ilacın ona göre olması gerekiyordu lakin doktor hanım bunu hiç dikkate almadı. Hangisini kullanayım diye sordum beni ilgilendirmez dedi. Peki ikisini aynı anda kullandığım da yan etki yaparsa sorumlusu kim olacak dedim "o zaman doktora gitmeyeceksin" dedi. Ve enfeksiyon değerim çok yüksekti buna rağmen görevini yapmadı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Pınar Altay Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Altay Turan, Enfeksiyon Hastalıkları.
Pınar Altay Turan adresi nerede?Pınar Altay Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Altay Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Altay Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Altay Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Altay Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Altay Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Altay Turan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Pınar Altay Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar