Ben Diyetisyen Pınar Amaç. Mardin Artuklu Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olup bu mesleği yasal olarak yapabilme yetkisine sahibim.
Sporcu beslenmesi üzerine aldığım eğitimimi tamamlayarak sporcu beslenme uzmanlığı sertifikası aldım.
Öğrencilik hayatım boyunca kendimi geliştirmek için çeşitli alanlarda gönüllü stajyerlik yaparak sporcu beslenmesi, kilo kontrolü, gebe ve emziklik döneminde beslenme, çocuklarda beslenme, ergen ve yetişkin dönemi beslenmesi, hastalıklara özgü beslenme vb. alanlarda tecrübe edindim. Bu tecrübelerim doğrultusunda hedefim danışanlarıma öncelikle en sağlıklı daha sonra en etkili yaşam şekillerine uyumlu beslenme biçimini önermek ve bu süreçte onlara öncülük etmek olacaktır. İnsan sağlığı hakkında bir çok bilgiye sahip olup aynı zamanda insan sağlığını riske atmayacak beslenme programı hazırlamayı görev edindim.
Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
g....m
Cok ilgili açıklayıcı ilk denememimdi ve cok guzel kılo verdım motıvasyonu süperdı
a...
Pınar Hanım'a araştırmalarım sonucunda ulaştım. Kilo verme problemim vardı ve kendisiyle iletişime geçip bu konuda danıştım. Çok yardımcı oldu ve çok ilgiliydi. Memnun kaldım ve bu süreç içinde istediğim kiloyu da verdim. Herkese tavsiye ederim.
ra...
benim kilo almam gerekiyordu bunu bi türlü beceremiyordum sürekli sporcu yemeği artı üstüne ne katabilirsem ama kilom hep aynıydı sağolsun bana hazrladığı programda 2 ay gibi bi süreçte 5.5 kilo aldım ve bu program üzerinden devam edicem. gerçekten işe yaradı. Kendisine burdan çok teşekkür ediyorum ve öneririm. Kendisi çok anlayışlı ve sabırlıdır
z....k
Pınar Hanım'ın yardımları sayesinde 40 günde 6 kilo verdim. Her soruma sabırla cevap verdiği için ve beni sürekli motive ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Onun sayesinde ilk defa bu kadar kiloyu tek seferde verebildim. Her an kendisine ulaşabildim ve aklıma gelen soruların cevaplarını en iyi şekilde alabildim.
şü...n
Ben kilo alamayan biri olarak 3 ay içinde 5 kilo aldım teşekkürler diyetisyen hanım ilgi alakanız mükemmeldi
b....a
Pınar hanımla çok kisa sürede gözle görülür değişimler aldım. Iki hafta gibi bir surede 3 kilo verdim, toplam 12 cm inceldim.Kendisi iletişimi, güleryüzlülüğü ile beni bu yolculukta cok guzel motive ediyor. Beslenme danışmanlığına ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
ö....y
Pınar hanım ile yapmış olduğum görüşmeler oldukça verimliydi. Yazmış olduğu diyet listesi, vermiş olduğu ilgi benim için yeterli olmakla birlikte oldukça yararlıyı ve kendisi çok güzel moral verdi. Her koşulda ve takıldığım her yerde yardımcı oldu ve diyet listem asla sıkıcı olmadı. Online danışmanlığı aldığım sürede asla süre kısıtlaması yapmadan ilgilendi. Birlikte süreç içerisinde çok verim geçirirken aynı zamanda 1 haftada yaklaşık 2 kg vererek hedefime yaklaşmamda yardımcı oldu. Her şey için teşekkür ederim çünkü çok güzeldi ve kesinlikle tavsiye ederim.
Pınar Amaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Amaç, Diyetisyen. Size Pınar Amaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Pınar Amaç adresi nerede?Pınar Amaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hatay Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Amaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Amaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Amaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Amaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Pınar Amaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Amaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Amaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Amaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Pınar Amaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Amaç hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Amaç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.