Pınar Arat Muayenehanesi
Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi Santral İş Merkezi No:12-10 Kat:1 Da:6, Ümraniye, İstanbul

Allerjik Deri Testleri

Botoks +9 daha fazla

Cilt Yenileme

Deri Biyopsisi

Dudak Dolgusu

Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi Santral İş Merkezi No:12-10 Kat:1 Da:6, İstanbul

Pınar Arat Muayenehanesi

1966 izmir doğumluyum. 1985 yılında İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden,1990 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. Dermatoloji alanında uzmanlık eğitimimi İstanbul SB Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1995 yılında tamamladım.2008 yılında kamudaki görevimden ayrıldım.
Dermatoloji ve Medikal estetik alanında 2016 Ağustosundan itibaren kendi kliniğimde hizmet vermekteyim.

Makaleler

Konum: Pınar Arat Muayenehanesi Randevu

Kesinlikle aldığı değerlendirmeyi sonuna kadar hak ettiğini söyleyebilirim, seboreik dermatit için gittim ve şuan kendisinin verdiği ilaçların işe yaradığından yola çıkarak söyleyebilirim ki işini bilen bir doktor olduğunu gösteriyor. Bunun dışında Pınar hanımın yapmacık olmayan ilgisi ve yapıcı bilgilendirmeleri beni fazlasıyla mutlu etti dolayısıyla Uzm. Dr. Pınar Arat'ı tavsiye ediyorum...

Çok memnunum kılcal damar tedavisi görüyorum çok iyi bir yol katettik şu anda yaz sezonunda olduğumuzdan ara verdik inşallah ekimde başlayacak tekrardan kendisine bundan da çok memnunum kendisinin cildimle ilgili neler iyi geleceğini, maddi kısmıyla değil bana gerçekten neyin iyi geleceğini önermesi beni memnun etti.

Y

Daha önceden de tanıyordum hem insan olarak hem de kendim güvendiğim ve tanıdığım için tercih ettim. Çok da memnun kaldım. Estetik açısından yardım almak için gittim tam olarak da benim beklentilerimi karşıladı. Hem hasta hekim diyalogu açısından ve alınan sonuçlar açından beklentilerimi karşıladı.

Çok memnunum bugüne kadar bir şikayetim olmadı, çevremdeki ihtiyacı olan yakınlarıma referans oluyorum. Her türlü tavsiyesi benim için sorgulamadan kabul edeceğim tavsiyelerdi bilgi ve tecrübesi oldukça yeterli.

Kendisine ve tüm çalışanlarına ekibine çok teşekkür ederim, gayet memnun kaldım başarılı bir hekim. Ben bir tanıdık vasıtasıyla gittim hiç tanımıyordum çok da memnun kaldım bundan sonra kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum zaten. Epilasyon için tercih ettim. Seanslarım devam etmekte.

Mükemmel bir insan, gittiğimden beri kendimi çok iyi hissediyorum aynaya baktığımda mutluyum ellerine emeğine sağlık. Benim arkadaşım onun yanında epilasyon ve cilt bakım yapıyordu onun tavsiyesi ile gittim, iyi ki de gitmişim göz altı ışık dolgusu yaptırdım botoks yaptırmıştım ilk önce botoksla başladım sonra Pınar Hanım bana neler yapabileceğimizi cildim ve yüzümle ilgili neler yapacağımızı söyledi, ilk ışık dolgusu yaptıdım sonra zamanı bitti 2.kez tekrardan gittim.

Saygı değer doktor Pınar Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine muayene oldum. Daha önce farklı dermatologlar görmüştüm ama cilt problemimden bir neticeye ulaşamamıştım. Sadece bakıp şunu bunu kullan gibi tedaviler uyguladılar ama Pınar Hanım problemin geçmişiyle beraber sorgulayıp gerekli incelemeleri, tetkikleri yaparak bir tedavi uyguladı ve tamimiyle problemimden kurtuldum. Yani kişiye göre tedavi uygulaması işine verdiği önemi göstermektedir. Sıcak kanlılığından, kişiye kendini özel hissettirmesinden ve problemlerime kısa süre de sonuç bulmasından dolayı çok teşekkür ederim.
Doktor Pınar Arat Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
Naci Dolu.

Uzm. Dr. Pınar Arat

Ben de çok teşekkür ediyorum

R

Çok deneyimli ve girişken, değerli bir doktor. 2005 yılında azot ile dondurarak ve 1 merhem ile derdimi bitirdi.
Rifat Özalp
Yüksek Mühendis

R

doktor araştırırken Pınar Hanımı internetten buldum inceledim yorumları çok iyiydi ve hastane evime de yakın olduğu için tercih ettim.Pınar Hanım güleryüzlü iyi niyetli ve konusunda deneyimli hastalık ile ilgili bilgilendiriyor

L

slm hocam size 1 ay önce kışıntılarım vardı diye gelmiştim sizde beni muane edip tahlil isteyip 4-5 ilaç verdiniz bu ilaçları kullandığım süreçte kışntım yoktu ama ilaçların bittiğimde yeniden başladı yani değişen bişey olmadı lütfen bana yardımcı olun sizden istiram ediyorum lütfen .şimdiden çok tşkll ederim saygılarımla. hoşçakalın .