Aile İçi İletişim Sorunları
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Psk Ayça Özgen
Lisans sonrası University of Alberta’da bilişsel sinirbilim alanında araştırma ve öğretim görevlisi olarak çalıştım. Harvard University, Boston University, McLean Hastanesi gibi önemli kurumlarla iş birliği içinde yürütülen Martinos Center'da fonksiyonel manyetik rezonans görüntüleme (fMRI) eğitimi aldım. Yüksek lisansımı Başkent Üniversitesi Klinik Psikoloji programında yüksek onur derecesiyle tamamladım. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatılı hastalarla çalışarak klinik görüşmeler yaptım ve psikolojik testler uyguladım.
Uluslararası Onaylı Şema Terapi Temel Eğitimimi tamamladım ve şu anda onaylı şema terapisti olmak için süpervizyon kapsamında danışan görüyorum. Ayrıca ACT, BDT ve Çözüm Odaklı Terapi eğitimleriyle terapi becerilerimi geliştirdim.
Eşimle yaşadığım problemler üzerine Ayça hanımla görüşmeler yapmaya başladım. Yoğun kaygılarım vardı fakat görüşmelerle birlikte kaygılarım da azaldı. Ayça hanım çok candan ve samimi yaklaşımıyla beni çok iyi hissettirdi. Problemlerimi kendi gücümle nasıl çözebileceğimi öğreniyorum ve daha ondan öğreneceğim çok şeyim var. Görüşeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum, herkese öneririm.
Ayça hanımla kendimi en umutsuz bulduğum dönemde tanıştık. Yatağımdan dışarı çıkmak dahi istemiyordum, kendimi zorladım ve seanslarımıza başladık. İyi ki de kendimi zorlamışım. Seanslarda uzun zamandır hissetmediğim şeyi, anlaşıldığımı hissettim.
Ayrıca, seans sonrasında bile Ayça hanımın sorduğu sorular üzerine düşünürken buluyorum kendimi. Kullandığı teknikler ve güncel bilgisi, bana güven ve huzur verdi. Sürecin ilerlemesiyle birlikte, kendimi daha güçlü daha özgüvenli hissetmeye başladım. Bu değişim kariyerime ve özel hayatıma olumlu yansıdı. Ayça Hanım’la bu süreci geçirdiğim için çok memnunum, kendisi gerçekten çok özel bir uzman. İhtiyaç duyan herkese gönülden tavsiye ederim.
Pınar Ayça Özgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Ayça Özgen, Psikoloji. Size Pınar Ayça Özgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Pınar Ayça Özgen adresi nerede?Pınar Ayça Özgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Ayça Özgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pınar Ayça Özgen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pınar Ayça Özgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Ayça Özgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pınar Ayça Özgen hangi dilleri konuşuyor?Pınar Ayça Özgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Ayça Özgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Ayça Özgen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Ayça Özgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Pınar Ayça Özgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Ayça Özgen hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Ayça Özgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar