Lisans sonrası University of Alberta’da bilişsel sinirbilim alanında araştırma ve öğretim görevlisi olarak çalıştım. Harvard University, Boston University, McLean Hastanesi gibi önemli kurumlarla iş birliği içinde yürütülen Martinos Center'da fonksiyonel manyetik rezonans görüntüleme (fMRI) eğitimi aldım. Yüksek lisansımı Başkent Üniversitesi Klinik Psikoloji programında yüksek onur derecesiyle tamamladım. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatılı hastalarla çalışarak klinik görüşmeler yaptım ve psikolojik testler uyguladım.
Uluslararası Onaylı Şema Terapi Temel Eğitimimi tamamladım ve şu anda onaylı şema terapisti olmak için süpervizyon kapsamında danışan görüyorum. Ayrıca ACT, BDT ve Çözüm Odaklı Terapi eğitimleriyle terapi becerilerimi geliştirdim.
- İlişki Problemleri
- Depresyon
- Anksiyete
- Panik Atak
- Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Neorama İş Merkezi, Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, Adalet Sokak, No: 13/A, Ankara
Psk Ayça Özgen - Yenimahalle
Bütüncül Psikoterapi
Davranış Bozuklukları
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
- Sigortası olan hastalar
Neorama İş Merkezi, Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, Adalet Sokak, No: 13/A, Yenimahalle, Ankara 06560
U
u....s
kendimden uzaklaştığım her şeyi çok düşündüğüm bir dönemde bir arkadaşım önermişti iyi ki gitmişim hiç yönlendirilmiş gibi hissetmedim kendi hızımda ilerlememe izin verdi bu bana çok iyi geldi kendimi yeniden toparlamaya başladım süreç gerçekten çok iyi ilerliyor.
T
tu...i
Son dönemde sürekli düşünecek ve endişelenecek bir sorum buluyordum. Açıkçası bu durumdan çok rahatsızdım ama kendini engelleyemiyordum ve bu sorunu çözemeyeceğime inanıyordum. Tavsiye üzerine Ayça Hanımla terapiye başladım. Terapide yaptığımız şeylerin işe yarayıp yaramayacağından başta emin olamadan da zamanla etkilerini çok daha net gördüm. Ayça Hanımın anlayışlı yaklaşımı da değişebileceğime olan inancımı kuvvetlendirdi. Bu süreç kendime yaptığım en büyük iyilik oldu.
nu...n
Ayça hocamla terapiye başlamadan önce çok mutsuzdum. İşimde, ailemde kendimi değersiz ve yetersiz hissediyordum. Sanki herşeyde başarısız olacağıma dair inancım vardı. Ayça hocamla terapilerden sonra bu hislerim ve inançlarımın değiştiğini fark ettim. Hala ara ara başarısız olacağıma dair düşünceler aklıma gelse de artık bunların nerden kaynaklandığını anlamaya başladım ve nasıl baş edebileceğimi gördüm. Artık hayata daha umutlu bakıyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum.
s....a
Ayça hanımla bir arkadaşımın önerisi üzerine tanıştık. Kaygılarım yoğundu ne istediğimi hayatımın amacını bulamıyordum. Ayça hanımla kendimi anlaşılmış hissettim ve şu an hayatımın kontrolü bende gibi hissediyorum. Herkese tavsiye ederim.
s....g
Ayça hocamdan şema terapi aldım ve çok memnun kaldım. Kendimi daha iyi tanıyorum. Kaygılarım ve kendimi ifade edememe problemim konusunda çok iyi bir yerdeyim. Gönülden tavsiye ederim
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Ş
ş....g
Öfke nöbetlerim için başvurdum. Terapi süreci oldukça verimli geçti. Sorunlarımla derinlemesine yüzleşmemi ve yenmemi sağladı.
• Psk Ayça Özgen • Bireysel Terapi •
d....u
Sosyal ve iş ilişkilerime dair geçmiş ve gelecek kaygısı duymaktaydım. Bu problemlerim Ayça hanım sayesinde yok oldu.
• Psk Ayça Özgen • Psikoloji Randevusu •
K
k....m
Uzun süredir özgüven problemi yaşıyordum. Bu sorun belki buraya yorum yapmama bile engel olabilirdi ama Ayça Hanımdan terapi almaya başladıktan sonra kendimi rahatlıkla ifade edebiliyorum. Artık dünyaya ve kendime çok farklı bir pencereden bakıyorum.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Seanslarımız sayesinde kendimi ve yaşadıklarımı daha sağduyulu bir şekilde değerlendirmeye başladım. Zorlayıcı duygularla baş etme şeklim değişti ve bu süreçte güvende hissettim. Psikoloğumun yaklaşımı, kendime karşı daha anlayışlı olmamda önemli bir rol oynadı.
• Psk Ayça Özgen • Psikoloji Randevusu •
Uzun süredir insanlara karşı güven problemi yaşıyordum. Bu sorun hayatıma o kadar işlemişti ki kimse ile konuşamıyordum iletişim kuramıyordum. Ayça Hanımdan terapi almaya başladıktan sonra hayatım daha huzurlu bir hal aldı ve güvenim yerine geldi. Keşke Ayça Hanımla daha önce tanışmış olsaydık.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
Pınar Ayça Özgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Ayça Özgen, Psikoloji. Size Pınar Ayça Özgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Bütüncül Psikoterapi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Pınar Ayça Özgen adresi nerede?Pınar Ayça Özgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Neorama İş Merkezi, Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi, Adalet Sokak, No: 13/A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Ayça Özgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pınar Ayça Özgen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pınar Ayça Özgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Ayça Özgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Pınar Ayça Özgen hangi dilleri konuşuyor?Pınar Ayça Özgen ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Ayça Özgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Ayça Özgen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Ayça Özgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Pınar Ayça Özgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Ayça Özgen hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Ayça Özgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.