Op. Dr.
Rahim Filmi
Kazım Karabekir Mah. Gülhatmi Cad. No:37/A, Yüreğir
Adana Başkent Kışla Sağlık Hastanesi
hb...f
Pınar hocadan aşırı memnun kaldim.İlk görüşmemizde biz daha sormadan aklimizdaki bütün soruların cevabını verdi.İşinde çok başarılı, planlı, empati kurabilen, iletişimi çok iyi, güvenilir birisi.Ben kesinlikle tavsiye ediyorum.Bizim için elinden geleni yapti hep olumlu konuşarak bize umut verdi.Biz pozitif sonucu gördük umarım bebeğimizi de kucağımıza alabiliriz.Tedaviye başladığımızda ilk transferde negatif sonuç aldık.Pinar hoca yumurtan var mutlaka kaliteli embiryo bulucaz diyerekten beni motive edip bana bir vitamin takviyesi verdi ve gerçekten 3 tane iyi kalitede embiryo oluştu.o embiryolardan biri transfer oldu ve sonuç pozitif.Suan da hala tedaviye devam ediyorum .belli bir süre kullanmam gereken ilaçlar var onları kullanıyorum.
y ...o
Ben yabancıyım ve Türkçeyi çok iyi bilmiyorum ama bu harika doktor hakkında yazacağım.Doktor pınar bizi güler ve iyimser yüzle karşılardı.Mükemmel, çok dikkatli ve kendine güvenen bir doktor. çok konuşmuyor ama çok şey yapar .Bana iki yumurta yerleştirdi ve başarılı oldular, şimdi ikizlere hamileyim...Allah ondan razı olsun ve çocuklarını korusun
b....d
Alanında çok başarılıdır kendisi,sıcakkanlılığı,Güler yüzlülüğü ile aynı zamanda size terapi yapar sanki ayrılmak istemezsiniz yanından adeta pamuklu şeker gibi ayrılırsınız.ilk tüp bebek denemesi başarılı sonuçlandı çok iyi bi hekimdir .çok söze gerek yok.Burcu...
Kendisine şans eseri gittim çok nayif kibar ve tatlı bir doktordur bütün korkumu stresimi çekincemi aldı götürdü muayene sırasında çok ilgili ve nokta atışı yapan birisi yumurtlama takibi ile hamilelik elde ettik şimdi yavrum kucağımda çok teşekkür ederim kendisine ve hiç tereddüt etmeden gitmenizi öneririm istediğiniz soruları rahatlıkla sorabiliyorsunuz çekinmeden
mi...r
acıbademdeyken doktorumdu 2.hamılelığm çok arıyorum harıka br kadındı soracağımız soruları sormadan cevabını veren br doktordu
Pınar Çağlar Aytaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Çağlar Aytaç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Pınar Çağlar Aytaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Pınar Çağlar Aytaç adresi nerede?Pınar Çağlar Aytaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Mah. Gülhatmi Cad. No:37/A Yüreğir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Çağlar Aytaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Çağlar Aytaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Çağlar Aytaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Çağlar Aytaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Çağlar Aytaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Çağlar Aytaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Pınar Çağlar Aytaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çukurova Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Seyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ceyhan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıçam Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (2)Yüreğir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Yüreğir bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları