k....a
Çok değerli Pınar Hanım iki ay arayla 3 tane 20lik dişimi çekti. Biri üst, biri alt gömülü yamuk, biri çürük kırıktı. Çekim sonrası ne ağrı ne şişlik hiçbir sorun yaşamadım. Çekim esnasında zorlanmadım, rahatlatıcı tavrı, kontrolde detaylı incelemesi ve her şeyiyle mükemmel bir uzman. Son bir tane yirmiliğim kaldı onu da kendisine çektireceğim. Özel hastaneye gidecekken tesadüfen ekşi sözlükte yorumlarını gördüm ve gittim. Kendisiyle yollarım kesiştiği için çok mutluyum. Çevremdeki herkesi 20lik çektirmeye ikna etmeye başladım sayesinde :)
y.....
Korkarak gittiğim 3 köklü 20 lik dişimi yarım saat bile sürmeden ağrısız acısız çok güzel bir şekilde çekti işlem sırasında gerek sohbeti gerekse yaptığı işlemleri aşama aşama anlattı.. rahatlatıcı tavır ve davranışlarıyla dış fobimi yenmeme sebep oldu..şiddetle tavsiye ederim..
Hasta
Ömrümde gördüğüm en iyi doktor.Konusmasiyla hastaya yaklaşımıyla o kadar güzel bir insan ki. Benim çürümüş azı dişimi dişin başı yok kökü yamuk olmasına rağmen ağrısız o kadar güzel çekti ki.Yillardir çektiğim çileden kurtardı beni.Cok korkuyordum ama hepsi bosunaymis.Kesinlikle Pınar hanımı tercih edin.
m....c
Gömülü yirmilik diş çekimi için araştırmalarım sonucu Pınar hanıma gittim. Ameliyat olacaktım kesili ve dikişli şekilde ama bebeğim olduğu için önce bir kesmeden deneyelim bakalım çıkarabilirsek rahat edersin dedi uğraştı ve alt üst 2 tane gömülü yirmilik dişi bana aşama aşama neler yaptığını anlatarak çekti. Eli de çok hafif. Allah razı olsun kesi ve dikişe gerek kalmadan çekti bundan sonra kendisinden başka cerraha gitmem. Böyle doktorların sayısı artmalı
Hasta
Alt çene 20 lik dişimin çok zor ve riskli olmasına rağmen Doktorumuz Pınar hanımın kolaylıkla ve rahat bir şekilde alması,işlem sırasında beni rahatlatmasi gerçekten Doktorumuz pınar hanımın işini severek ve özenle yaptığının göstergesidir. Başarılarının devamını diliyorum. Eline emeğine sağlık.
Pınar Hanım güleryüzlü, aşırı sevimli ve cana yakın bir hekim. Kendisine diş çekimi için gittim, çok memnun kaldım, işini özenle ve büyük bir titizlikle yapıyor. Herkese öneriyorum müthiş biri kariyerinde başarılar diliyorum.
s....k
Bugun sag alt ust yirmilik dislerimi cektirdim kendisine ve hic hissetmedim isini yaparken sizinle konusup rahatlatiyor. Islem sonrasindada hic agri cekmedim kendisine tesekkurlerimi iletiyorum. Kesinlikle tereddutunuz olmasin isini cok iyi yapan bir uzman kendisi
e....a
Diş etimde çıkan yara sebebiyle hastaneye gittim. Pıhar Hoca durumu açıklayıp ne yapılabileceğini soyledi. İşini severek yapıyor ve eli de hafif.Muazzam. Kendisinin sağlık bakanı olması gerektiğini düşünüyorum. Annem 1 Pınar Hoca 2.
Diş çekimi öncesi çok gergindim bunu anlayınca hangi işlemleri yapacağını söyledi ve gerginliğin azaldı kendisine çok teşekkür ederim ilgi ve alakası için...
İLK DEFA GİTTİĞİM DR SAYİN PİNAR ÇERVATOĞLU ULUSOY HANİMA ÇOK TEŞEKKÜRLER DAMAK İÇİNDEKİ GÖMÜLÜ KALMİŞ DİŞLERİMİ O KADAR MÜKEMMEL VE ACI ÇEKMEDEN ÇEKTİ .İŞİNİ TEMİZ TİTİZ VE TEMİZ YAPAN BİR DOKTOR KORKARAK GİTTİNİZ YERE SİZİN BÜTÜN KORKULARİNİZİ ALİYOR SİZE GÜVEN VE HUZUR VERİYOR DİŞ ÇEKİMİNDE SİZİNLE KONUŞUP YAPTİĞİ İŞLERİ ANLATİYOR SİZE SES TONUYLA HUZUR VE GÜVEN VERİYOR ELİ OKADAR HAFİF Kİ HİC BİR ACİ CEKMİYORSUNUZ .İŞİ BİTTİKTEN SONRA BİLE SİZİNLE İLGİLENİYOR SİZE NELER YAPMANİZİ ANLATİYOR .SİZİ HEMEN BAŞİNDAN ATMİYOR.DEVLET HASTANESİN DE ÇALİŞİP İŞİNİ MÜKEMMEL TEMİZ VE TİTİZ YAPAN BİR DR ZOR BULUNUR. BÖYLE DOKTORLARA SAHİP ÇIKALİM VE DEĞERLERİNİ BİLELİM PİNAR HOCAM İNŞALLAH KENDİNİZ GİBİ BİR ÇOK HARİKA DOKTORLAR YETİŞTİRİRSİNİZ.HAKKİNİZ ÖDENMEZ ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLİK
Pınar Çervatoğlu Ulusoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Çervatoğlu Ulusoy, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Pınar Çervatoğlu Ulusoy adresi nerede?Pınar Çervatoğlu Ulusoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Çervatoğlu Ulusoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Çervatoğlu Ulusoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Çervatoğlu Ulusoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Çervatoğlu Ulusoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Çervatoğlu Ulusoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Çervatoğlu Ulusoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Pınar Çervatoğlu Ulusoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Zeytinburnu Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Beylikdüzü Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Büyükçekmece Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Eyüp Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları