İç Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Eskişehir
Doktor Muayenehanesi
em...n
dokdorum pınar hanım işlerinizde hayatınızda nice başarılar diliyorum biz sizden çok mennun olduk allahda sizden memnun olsun meslegine o kadar özverili bir dokdor gördüm hep daima öyle olmasını temenni ederim sizi ailece çok sevdik hasdanız sunayın beyi emin tekeli teşkl pınar hanım
Pınar Dal Konak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Dal Konak, İç Hastalıkları, Tıbbi Onkoloji. Size Pınar Dal Konak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: İç Hastalıkları Randevusu.
Pınar Dal Konak adresi nerede?Pınar Dal Konak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Dal Konak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Dal Konak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Dal Konak hangi dilleri konuşuyor?Pınar Dal Konak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Dal Konak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Dal Konak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Dal Konak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Dal Konak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Pınar Dal Konak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları