Diyetisyen Randevusu
Zayıflama
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
Diyetisyen Pınar Demir
Mezuniyetinin ardından Diyetisyen Pınar Demir Beslenme ve Diyet Danışmalığı Merkezi'ni kurdum. Şu anda kendi kliniğimde Bursa ilinde hizmet vermeye devam etmekteyim.
si...n
Pınar hanım enerjik, bilgili, sürdürülebilir tarifler sunarak beslenme düzeni sağlamakta oldukça yardımcı. hayat alışkanlıkları ve kişiye özel yaklaşımları nedenleriyle ısrarla tavsiye ederim.
ha...e
İlk önce hayal edemeyeceğim bir kiloya ulaştığım için pınar hanım gibi bir diyetisyenle ilerlediğim için çok mutluyum :) her hafta gecen haftaki listeler iyimiydi diye sorar her yazdığımızı veyatta canımın istediklerini söylerek ilerledik aslında diyet diyince herkes korku ile yaklaşır bende öyleydim ama aslında sağlıklı beslenerek kilo vermek aç kalmadan istediklerimi canımızın çektiklerini sorarak yiyerek kilo vermek harika birşey kaçamaklarımız oluyo ama her an ulaşabilidiğim için kaçamaklarımızı dengeli bir şekilde yakalayabiliyoruz ben 85 kilodan kendimi 70 kiloda hatırlamayacığım kiloma ulaştım 2 ay da o yüzden imkansız diye birşey yoktur kendimize guvenip yapamayacağımız hiçbirşey yok her hafta beni motive edip güzel sohpetler edip bu yolda karşıma çıktığı için çok mutluyum :) aç kalmadan güzel listelerle sıkılmadan ilerlenebileceğini öğrendim
e....k
Pınar hanımla 3 aydır beraber çalışıyoruz yüksek enerjisiyle tam vazgeçtim dediğim anda motive ediyor, diyet listelerini sormadan asla yazmıyor doyarak ve sevdiğim şeyleri tüketerek zayıfladım her hafta detaylıca konuşuyoruz istediğim her an ulaşabiliyorum çok tatlı çok içten bir diyetisyen birlikte çok güzel 3 ay geçirdik
z.....
3 ay boyunca bazı kaçamaklar yapsak da listelerimizle her zaman dengelediğimiz çok güzel haftalar geçirdik . Harika tariflerle , zorlanmadan ve istediğim şeyleri yiyerek , hiç spor yapmadan 7 kg verdim. Her hafta görüşme olması çok motive ediyor özellikle tartı günlerine yakınlaşınca daha çok kg vermek için daha çok çabalıyorum . Her şeyiyle mükemmel bir sistem ve mükemmel sonuçlar
s....ü
Pınar Hanım gördüğüm en tatlı diyetisyen:) çok ilgili ve samimi... Tüm görüşmelerimiz çok verimli geçti. Verdiği listelerle hiç açlık çekmedim doyurucu ve lezzetli tariflerdi diyet sürecinde zorlanmadım. Tavsiye ederiim
ny...t
Harika bir deneyim kazandığımı düşünüyorum sürdürülebilir beslenme alışkanlığı için çalışıyoruz
d....a
İşini sevgi ile yapıp , beslenme düzeni gibi değişimi çok zor olan bir konuyu iyileştirmeyi başarabilen en güzel diyetisyen :) kilolarıma keyifli güzel listeleriyle veda ettiğim , sabrına , anlayışına hayran olduğum en güzel diyetisyen :) ihtiyaç duyduğumda hep destek alacağım başka adrese gitmem
he....
2 aylık sürecimizin bitmesine birkac gun kaldi ve cok sağlıklı bir şekilde her şeyden yiyerek yaklaşık 8 kg kaybettim. Benim icin hayal olan kilolara kavusmami sağladı. Tüm konuşmalar yeterince açık ve rahattı hic germiyordu insani. Pınar hanim her görüşmede o hafta yemek istediğim bir sey olup olmadigini soruyor ve varsa listeme ekleyip dengeliyordu. Ben simdiye kadar bu iki ayda sadece 1 sey istedim cunku listeler zaten coookk güzel. (Dondurma yediğim de oldu cikolatali ekmek de). Diyeti eziyete çevirmeyen harika bir doktor. Benim sürecim biterken cok yakin arkadasim benim tavsiyem ile basladi. Yollarımız kesiştiği için mutluyum cunku gercekten gozle görülür ve zayifladigima dair iltifatlar alacak kadar guzel inceldim:)
bn...
Pınar Hanım gerçekten bir diyetisyenin olması gerekenden belki de daha fazlası. Bir kere çok ilgili zaten bunu yaparken de asla rahatsız edici değil hem kaçırdığınız öğünlerde dengelemeyi öğretiyor hem de zaten listelerinde aç kalma gibi bir durumunuz olmuyor şaşırtıcı ama hem kilo verip hem tok oluyorsunuz. Zaten bir kez görülen herkes anlayacaktır o kadar arkadaşınız gibi sizinle ilgilenip konuşuyor ki. Bir kez bile olsa yüzyüze gidip görüşmenizi tavsiye ediyorum.
t....s
Benim için çok keyifli geçen bir diyet süreci oldu. Diyet yaparken detoks kullanmadan sadece sağlıklı beslenerek bu şekilde kilo verdiğim için ayrıca da keyifliydi.Sürekli iletişim halinde olması her tartı sonucuma o hafta kilo verememiş olsamda kibar ve hoşgörülü davranıp sonuca odaklanması gerçekten işini severek yaptığının göstergesi. Onunla sağlıklı zayıflamaya devam edeceğim.
Pınar Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Demir, Diyetisyen. Size Pınar Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme, Kilo Verme Diyetleri.
Pınar Demir adresi nerede?Pınar Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak,Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:30 Kat:3 Daire:6 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pınar Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pınar Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pınar Demir hangi dilleri konuşuyor?Pınar Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 73 hasta / danışan, Pınar Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler