Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
se...a
Telefon numarası doğrulandı
Böyle pırlanta bir doktor bulmak zor.. Güler yüzlü işini hakkıyla yapan bir doktor. Dakikalarca açıklama yaptı soracağım sorulari ben sormadan kendisi açıkladı her detayi veriyor çünkü. Gebelikte muayene için gittim şehir şartları uygun olmadığı için devam edemedim pınar hanimda gebelik muayenelerine devam etmek çok isterdim
Ç
çi...k
Telefon numarası doğrulandı
doktorumdan çok memnun kaldım ilgili alakalı işini çook iyi yapan bir doktor.şiddetle tavsiye ederim
Pınar Erdoğan Yörük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Erdoğan Yörük, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Pınar Erdoğan Yörük adresi nerede?Pınar Erdoğan Yörük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Niğde Niğde
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Erdoğan Yörük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Erdoğan Yörük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Erdoğan Yörük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Erdoğan Yörük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Erdoğan Yörük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Erdoğan Yörük hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Pınar Erdoğan Yörük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar