Kurtuluş Mah.Cumhuriyet Cad. MNS Plaza No:50 5 Kat :3 Daire: 12, Seyhan, Adana

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Akne Skarı Tedavisi

Allerjik Deri Testleri +12 daha fazla

Botoks

Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi

Cilt Yenileme

Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş

Uzm. Dr Pınar İnandıoğlu Kurtuluş 2005 yılında Hacettepe Tıp Fakultesinden mezun olmuştur. 2010 yılında da Mersin Üniversitesinde ihtisas eğitimini tamamlamıştır. Hekim 13 yıllık bir doktor tecrübesine sahip olup, kendi özel muayenehanesinde hastalarına Dermotolog olarak hizmet vermektedir.

Röportaj

Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Randevu

Pınar hanıma akne problemim için geldim, kendisi bana en uygun tedaviyi belirledi ve başladık. Süreci gerçekten çok detaylı ve ilgili bir şekilde takip etti. Muayene esnasında tüm sorularımı detaylı bir şekilde, bıkmadan cevapladı. Günlük hayatta da dikkat etmem gereken şeylerden bahsetti. Tüm randevularımdan çok memnun kaldım. Gerekli gördüğü için masseters botoksu ve aknelerim için mezotetapi tedavileri uyguladı.

Ü
Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Diğer

Alanında çok tecrübeli ve başarılı bir uzman hekim. Yüzümde yüzeysel damar problemleri vardı. Kırmızı yüz tedavisi yapıldı. Dr Hanımın ilgisi, alakası, tecrübesi, klinik cihaz donanımları ve kliniğin kibar çalışanları beni çok mutlu etti. Sadece biraz fazla bekleme sürem oldu ama başarılı ve çok tercih edilen bir hekim olmasından kaynaklıydı. Dr Pınar Hanım Adana için bir değer.

Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Leke Tedavisi

Saçıma prp uygulandı ve yüzümdeki güneş lekelerinin tedavisine başladı. Doktorumuz Pınar Hanım ve Ekibi çok ilgili idi.

I
Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Randevu

Pınar hanıma kızımın bacağındaki ben için danıştık, bizi hem aydınlattı hem de yardım alabileceğimiz doğru yerlere yönlendirdi.Önceliği mesleği olan saygı duyulacak bir hekim.

Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Diğer

Alanında çok deneyimli ve hassas bir inceleme yapısına sahip bir hekim. Romatoloji bölümü dermatolojik inceleme için yönlendirmişti Pınar hanıma. Onun detaylı incelemesiyle ankilozan spondilit sanılan tanım Sedef romatizması olarak tanımlandı. Tam zamanında muayeneye alındım. Rahatsızlığımın seyriyle alakalı cilt bakım protokolleri uygulandı. Hem cilt bakımı hem de lezyonları toparlayıcı uygulamalardı. Fonksiyonel uygulamalarla memnun bir şekilde evime döndüm. Ekip arkadaşları ve bizzat kendisi titizlikle ilgilendi.

Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Botoks

Bir arkadaşımın önerisi ile gittiğim çok tatlı kibar güler yüzlü bir doktor :) işlem süreci boyunca ne yaptığını çok güzel anlatıyor ilgileniyor. Süreçten sonra yapmamız gerekenleri anlatıyor:) botoks yaptırdım daha önce yaptırdığımda çoğu yapmam gerekeni bilmiyordum:)Doğal bir görünüme sahibim:) yanında çalışanlarda çok tatlı güzler yüzlü

T
Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Lazerle Leke Tedavisi

Pınar hanim'ın işlemleri bizzat kendisinin yapmasi benim icin oldukça kiymetli. Ben genclik aşısı ve leke tedavisi icin gittim. Cok faydasini gördüm. Doktor hanimin sakin ve nazik bir yaklaşımı var. Kazanç odaklı degil hizmet ve fayda odakli oldugunu hissettiriyor. Kendisi ve ekibinden cok memnunum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş PRP

Saç dökülmelerimi azaltmak ve mevcut saçlarımın güçlenmesi için başvurduğum pınar hocamla 2. Seansımızı tamamladık.İşlem öncesi saç köklerimizin uyarılması için mini lazer uygulanıyor. Sonra kan alınıp santrifüj edilerek prp hazırlanıyor.Prp öncesi temizlik solüsyonuyla saç derisi temizleniyor.Sonrasında hazırlanan prp doktor hanım tarafından özenle saçlı deriye uygulanıyor.Prp den hemen sonra saç aşısı yapılıyor ve seansımız tamamlanıyor.Şuan için saçlarımın güçlendiğini ve dökülmelerimin azaldığını belirtmek istiyorum.Minik minik saç köklerinden saçlarımda çıkmaya başladı.Tam etkiyi 4 ay sonra göreceğiz .

Y
Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Diğer

İletişimi çok kuvvetli, gerekli açıklamaları güleryüzle yapan, ilgili, alanında uzman bir hekim. Saç dökülmesi için Kök hücre tedavisi yaptırdım.Tedavi boyunca hastayı rahatlatan profesyonel bir
tutum içinde olması güven duygusu oluşturdu .

Konum: Uz.Dr. Pınar İnandıoğlu Kurtuluş Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi

Pınar Hanım'a ilk 8 yıl önce saç dökülmelerim için gitmiştim ve verdiği tedavi sonrasında sorunum çözüldü. Yıllar sonra tekrar gittiğimde cilt bakımı ve et ben için gitmiştim. Arkadaşımın da alınacak benler vardı, tedavisini ve cilt bakımını yaptı. Arkadaşım da çok memnun kaldı. O kadar güzel ilgilendi ki; bir o kadar tatlı ve içten; bir doktordan daha fazlası. Mütevaziliği, tatlı dili, bilgisi, doğru teşhis ve tedavileri, insan odaklı olması muhteşem. Buraya ne yazsak az kalır. Çevremde herkese de tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile gidilebilecek, bilgisine, güzelliğine, doğallığına hayran kaldığım insan. İyi ki var, iyi ki Adana'da; bizler için çok büyük bir şans.