Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Tümünü gösterHizmetler
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, Sarıyer/İstanbul, İstanbul
Bebek Masajı Eğitimi
Bebek Sünneti
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
Liv Hospital Vadi İstanbul
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
İnvajinasyon Tedavisi
de...
Bir çok çocuk doktoruna gittik ama kendisi gibi çocuklara ilgili özverili bir doktorla karşılaşmadık. Gerek rutin kontrol gerek bir rahatsızlığımız için gitmiş olalım, her seferinde çok memnun kaldık. Kendisinin tecrübelerine çok güveniyoruz.
ru....
Yenidoğn bebeğimin takibi için Uzm. Dr. Pınar Karadeniz'in muayenehanesinde gittik. Pınar Hoca ve hemşire hanım çok ilgiliydi ve muyenehanesi de çok güzeldi. Kesinlikle öneriyorum.
me...l
Kızımda 5 gündür rahatsızdı, meğer boğaz iltihaplanması varmış, ekibi ile gerekli boğaz ve kan testlerini yapıp ne olduğunu detaylı açıkladı. Daha önce özel hastane ufak grip diyip geçiştirmişti. Zavallı kızım 5 gündür boşu boşuna acılar içindeydi. Umarım ilaçlar hemen etkisini gösterir.
b....v
Çok güler yüzlü doktorumuz çocuklara yaklaşımı uyumu harika. Kızım kendine asla kimsenin dokunmasını istemez ama Pınar hanımla oyun oynayarak kendini muayene etmesine izin veriyor.
b....ç
Rutin kontrol amacı ile gittim. Bebeğim ile ilgili bilmem gereken ve takip etmem gereken tüm bilgileri edindim.
ne...n
Oğlum 8 aylık doğumdan beri pınar hanım doktorumuz. detaylı açıklamaları düzeyli olmakla birlikte samimiyeti ve ilgisi oldukça memnunum.
Bebeğimin doğumu ile beraber, rutin kontroller için tercih ettik kendisini. Bebeğimizle ilgileniyor ve doğru tedavileri uyguluyor olması bizim için en önemli özellikleri. Verdiği ilaçlar ile ilgili bilgi veriyor ve sorduğumuz soruları asla cevapsız bırakmıyor. Bir doktor olduğu için yoğunluğu var tabii ki ama mutlaka aradığımızda geri dönüş sağlıyor. Hala bebeğimizin doktoru ve memnunuz.
Hamilelik süresince ve doğum paketi almak için gittim. Tanıdıklar aracılığı ve tavsiyelerden yola çıkarak tercih ettim. Tavsiyelerden oldukça memnun kaldık. Soru sorduğumda net cevaplar veren biri, kendisiyleyken kafamda soru işareti kalmadı. Doğum öncesi ve sonrası sürekli odamı ziyaret ederek, bilgilendirmesini çok net bir şekilde yaptı. Sezaryenle doğum yaptım. Çok memnun kaldığım ve 10 üzerinden 10 vereceğim bir doktor.
c.....
Standart muayene amacıyla çocuğumuz için gittim kendisine. Tahliller sonucu netrofil eksikliği teşhisi kondu çocuğuma. Kendisi süreç boyunca çok ilgiliydi ve bu konuda ilgili doktora yönlendirdi. Rutin kontroller için kendisiyle devam ediyoruz. İstediğimiz zaman telefonla ulaşabileceğimiz bir doktor, gece dahi aradığımızda bilgi veriyor. Her haliyle memnunuz ve tavsiye ediyoruz.
Gebelik sürem boyunca gittim kendisine. Tedavisinden, benimle iletişimine kadar çok memnunum. Sezaryen doğum gerçekleştirdim. Daha önce de sezaryen doğum yapmıştım. Gayet başarılı bir süreçti. Kendisinden çok ama çok memnunum.
Pınar Karadeniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Karadeniz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Pınar Karadeniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Nebülizatör Tedavisi, Hasta çocuk muayenesi, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk beslenme, Çocukta gelişimi izleme, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Tüberkülin Deri Testi(Tdt).
Pınar Karadeniz adresi nerede?Pınar Karadeniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, Sarıyer/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Karadeniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Karadeniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Karadeniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Karadeniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pınar Karadeniz hangi dilleri konuşuyor?Pınar Karadeniz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Karadeniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Karadeniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Karadeniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Karadeniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Pınar Karadeniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Karadeniz hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Karadeniz, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Pınar Karadeniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla