Cinsel Terapi
Psiko-Onkoloji
Psikodinamik Psikoterapi
Vajinismus Tedavisi
b....d
Çok iyi bir hekim, yaklaşımı ve iletişimi çok başarılı. Pınar hanım sayesinde çok zor bir dönemi hasarsız atlattım. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.
Ben dehb (ADHD) belirtileri gösterdiğimi düşündüğüm için Pınar hanımdan randevu almıştım. Daha öncesinde iki farklı psikiyatrla görüşme sürecim olmuştu fakat beni tatmin edecek açıklamalar yapmayıp bedenimi yoran ilaçlar tüketmeme sebep olmuşlardı. Bedenimdeki yan etkilerden ötürü Pınar hanımdan randevu almıştım ve bana gerekli bütün açıklamaları yapıp, gerekli tetkiklerle sorunumu bulmuştu. 20 yaşında dehb ve özgül öğrenme bozukluğum olduğunu öğrendim. Ve şimdiye kadar hayatımda yaşadığım bir çok sorunun sebebini keşfedip kendime yüklenmeyi bıraktım. Pınar hanımla iletişime geçtikten sonra kendimi daha huzurlu hissediyorum. Alanında uzaman bir birey. Bir çok doktorun göz ardı ettiği dehb in farkındalığına sahip birisi ki kadınlarda zor teşhis edilen bir bozukluk olmasına rağmen bu konuda çok deneyimli olduğunu düşünüyorum. Bu tarz rahatsızlarınız olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle kendisine başvurabilirsiniz.
e....g
Hayatımda ilk defa psikiyatrist kliniğine gittim, bu yüzden bazı endişelerim vardı; belki kendimi açıklayamam ya da kendimi anlatamam gibi. DEHB için randevu almıştım ve gerek sorduğu sorular olsun gerek ilgisi olsun inanılmaz memnun kaldığım bir deneyim oldu. Çok yardımsever bir doktor, tedavi sürecimde kendisiyle yoluma devam edeceğim gibi duruyor.
d.....
2023 Temmuz ayından itibaren Pınar Hanım tarafından tedavi görmekteyim. Daha önceki farklı psikiyatrist görüşmelerinden sonra kendisini internet üzerinden keşfettim, uzmanlık alanlarını araştırdım. Bir önceki doktorum ile yolunda gitmeyen bazı süreçler geçirmiştim. Pınar Hanım ile detaylı ilk ve sonraki seansımızdan sonra kendisinin yaşadığım problemlerin çoğunu gözeterek bir yaklaşım sergilediğini söyleyebilirim. Acele bir yöntemle değil, detaylı ve zamana yayacak şekilde bir süreç içinde teşhis koyarak tedaviye başladım. Kendisinin profesyonelliği, problem ve durumlara yaklaşım ve süreci yürütme tarzından kesinlikle çok memnunum. Bu süreçte kendisinin desteğiyle daha iyi hissetmeye başladım.
s....
Çok az doktorum bilgisi olduğu DEHB sorunumla ilgili bilgi ve donanımından dolayı dr. Pınar’ı bulduğum için çok şanslıyım, büyük saygılar.
d.....
Pınar Hanım gerçekten iyi bir dinleyici olmakla birlikte seanslardaki empatik yaklaşımlarıyla, sorduğu sorularla ve sorunlarımla ilgilenişiyle sorunlarımı anlamama ve üstesinden gelmeme yardımcı oluyor.
mf...e
Doktorla geçirdiğim süreçte gerçekten hayatıma dokundu. İşini ciddiye alıyor ama aynı zamanda sizi de rahat hissettiriyor. İlk randevudan itibaren "Tamam, doğru yerdeyim" dedirtiyor. Öneririm, pişman olmazsınız.
ha...a
Pınar Hanım işinin ehli bir doktor.Sabırla dinlemesi,bir taraftan sorularıyla kendi unuttuğumu bana hatırlatması,yani aynı zamanda çok güzel bilgilendirmesi,yol göstermesi bende güven oluşturdu.Yargısızca,anlayışla dinlemesi nden dolayı hiç kimseyle paylasmadığım sırrımı kendisine çok rahat anlattım.Ben kendi adıma çok mutluyum,beni anlayan bir Doktor'um olduğu için.Gönül rahatlığıyla gitmek isteyen kimselere tavsiye ederim.İşine çok sahipkâr.Doktor hanım yolunuz açık ve başarılarla, güzelliklerle dolu olsun.İyiki tanıdım sizi veiyiki varsınız.Allah sağlıklı ömür versin sevdiklerinizle birlikte.Teşekkür ederim.
Pınar hanım ilk günden beri beni anlayan ve asla yargılamayan bir tavırla yaklaştı . Onun sayesinde çok ilerleme kaydettim .
s....
Annem için çok zor olan bir süreçte Pınar hocama gittik. İletişimi, enerjisi ve yönlendirmeleri ile görüşmemiz çok iyi geçti. Tedavi sürecinde refakatçi ile iletişim içinde olan, erişilebilir bir hekim Pınar hocam. Hem danışana hem de yakınına çözeceğiz, yanınızdayım hissini veren, bilgi ve tecrübeleri ile en doğru tedaviye yönlendiren başarılı bir hekim. Tavsiye ederim.
Pınar Kızılay Çankaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Kızılay Çankaya, Psikiyatri. Size Pınar Kızılay Çankaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Cinsel Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Vajinismus Tedavisi, Psiko-Onkoloji, Farmakoterapi, Destekleyici Psikoterapi.
Pınar Kızılay Çankaya adresi nerede?Pınar Kızılay Çankaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek Mah. Bişkek Cad. No:30 İç Kapı No:10 Kat:3 Kutlu İş Merkezi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Kızılay Çankaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Kızılay Çankaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Kızılay Çankaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Kızılay Çankaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Pınar Kızılay Çankaya hangi dilleri konuşuyor?Pınar Kızılay Çankaya ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Kızılay Çankaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Kızılay Çankaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Kızılay Çankaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Pınar Kızılay Çankaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Kızılay Çankaya hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Kızılay Çankaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler