FSM Bulvarı, Cumhuriyet Mahallesi, Yağmur Sokak, Rızvanoğlu Çamlık Sitesi, No:12 A Blok D:3, Bursa
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Uzm. Dr. Pınar Öner
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
s ...g
İki yıldır çok zor günler geçiriyorduk, çocuğum evden çıkmak istemiyor, öfke krizleri , ağlama krizleri oluyordu. Açıkçası ilaç başlanır korkusuyla başvurmak da istemedik. Artık dayanılmaz hale gelince internetten araştırıp Pınar hanıma başvurduk. 2 ay gibi kısa bir sürede çocuğum eski mutlu günlerine geri kavuştu. Daha önce başvurmadığıma çok pişmanım.
z....c
Birinci sınıf olan oğlum yoğun takıntı ve öfke yaşamaya başlamıştı. Artık dayanılmaz hale gelmişti. Okul psikoloğumuzun yönlendirmesiyle pınar hanıma başvurduk. Henüz tedaviye yeni başlamamıza rağmen güzel sonuçlar aldık. Daha da ilerleyeceğimize eminim.
n....ş
Öğretmen yönlendirmesiyle çocuk psikiyatristi arayışına girmiştim. Tavsiye üzerine doktorumuzla tanıştık. Ders başarısında belirgin artış oldu. Bu zamana kadar başvurmadığıma pişman oldum .
z....s
doktor hanım sayesinde ergenlik krizleri çözüldü, çocuğumuzla sağlıklı, sıcak iletişim kurabilmeyi öğrendik. alanında oldukça başarılı, yetkin, bilgili ve güven veren bir hekim.
n....b
Kızımın okb rahatsızlığı sebebiyle pınar hocama gittik. 3.görüşmemiz kendisiyle. Hocamdan önce başka dr ile de görüşmemiz olmuştu ama hiçbir ilerleme kaydedemedik. Kızım dr gitmeyi reddediyor ve konuşmuyordu. Ama pınar hocam konuşturdu. Ve tedavisi ile rahatladık. Henüz tamamen iyileşmedik ama zamanla iyileşeceğine inancım yüksek. Kendisi çok profesyonel, sakin ve güven veren konuşması var. İyiki tanışmışız. Kesinlikle tavsiye ediyorum
ö....a
Pınar hanıma 16 yaşındaki kızım için geldik daha 3 seans olmasına rağmen kızımda olumlu yönde değişiklikler var biz ailecek tedavi sürecinden memnun ve umutluyuz.
ö ...g
Pınar hanımla tavsiye üzerine yolumuz kesişti 2 buçuk yaşındaki oğlumun konuşma problemi üzerine başvuruda bulunduk . Büyün sorularımıza özveriyle cevap verdi . Çocuğumuza yaklaşımı güler yüzü, ilgisi çok güzel.
g....p
Çok mutlu oldum kendisini tanidiğima,ilgisi,içtenliği,samimiyeti,güler yüzü herşey ile harika bir hekim,çok güzel dinledi,yerinde dönüşler yaptı, en önemlisi de esrarengiz bir şekilde karşısında çok rahattik,sanki yıllardır taniyormuşuz gibi bir içtenliği vardı,cocugumlada çok güzel ilgilendi DEHB teşhisi koydu,hatta bı yakinimizada tavsiye ettik yani anlatacak o kadar çok ve güzel detaylar varki hepsini anlatmaya kalksam burdan pınar hanım a yol olurİyiki tanıdık bugün kendisini, alanıyla ilgili bir sıkıntıniz varsa mutlaka tavsiye ediyorum,
es...
Pınar hoca gördüğüm en iyi psikiyatristlerden biri.kendisini sürekli geliştirmesi,yeni tedavi yöntemleri öğrenmesi harika bir şey .hastalara yaklaşımı ,terapide anlayışlı olması ,verdiği ilaçların uygunluğu mükemmel özelliklerinden sadece birkaçı.5 ayda çok şey değişti benim için düşüncelerim kişiliğim hayata bakışım her şey için çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
gi...k
Pınar Hoca gerçekten çok nazik, öngürüleri yüksek bir doktor. Yaklaşımını çok sevdim, 1.5 yaşında çocuğumu genel durumu nasıl diye götürdüm. Çok memnun kaldım.
Pınar Öner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Öner, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Pınar Öner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çocuk Gelişim Testi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri.
Pınar Öner adresi nerede?Pınar Öner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FSM Bulvarı, Cumhuriyet Mahallesi, Yağmur Sokak, Rızvanoğlu Çamlık Sitesi, No:12 A Blok D:3 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Öner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Öner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Öner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Öner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Pınar Öner hangi dilleri konuşuyor?Pınar Öner ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Öner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Öner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Öner hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Pınar Öner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Öner hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Öner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.