Uzm. Dr.
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon
Çorum 1 adres
Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2, Çorum
he...i
annem muayene oldu ama doktor pınar hn biraz daha iyimser güleryüzlü ve sevecen olabilirdi hastalara karşı .bir hastayla azarlayarak sertçe moral bozacak şekilde konuşmamalı doktor.bizler onlara mahkumuz diye böyle davranmalarına gerek yok.hastanın uyması gereken kurallar olduğu gibi hasta hakları denen de bi kanun var.herkes uymalı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ad...n
Ben tesadüf doktor hanıma muayene oldum.Devlet hastanesi ve hasta sayısının fazla olmasına rağmen hastalara karşı ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
ha...r
hocam tşkler tedavinizden sonra rahatlama yaşadım ağrılarım azaldı görevinizde başarılar
Pınar Özge Başaran Özgürsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Özge Başaran Özgürsoy, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Pınar Özge Başaran Özgürsoy adresi nerede?Pınar Özge Başaran Özgürsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Özge Başaran Özgürsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Özge Başaran Özgürsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Özge Başaran Özgürsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Özge Başaran Özgürsoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Özge Başaran Özgürsoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Özge Başaran Özgürsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Pınar Özge Başaran Özgürsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.