Diyetisyen Randevusu
Cemalpaşa mahallesi Vali yolu caddesi (Maki Restoran yanı) No: 5 Yaprak APT K:1 D:3, Adana
Online Diyet
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ş.....
Pınar Hanım'dan aldığım online danışmanlıktan çok memnunum. Kendisi çok ilgili ve bilgili bir diyetisyen. Listelerin her hafta değişmesi çeşitlilik açısından çok güzel. Danışanlarına karşı olan ilgisi ve samimiyetinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman ulaşılabilir olmasını çok değerli buluyorum. Online olmasına rağmen iletişim konusunda sorunsuz bir şekilde ilerlememiz beni gerçekten çok memnun ediyor. İşine olan sevgisi her şekilde bana yansıyor. Motive etmesi ve arkadaşça yaklaşımı benim için çok kıymetli. Kalpten teşekkür ediyorum.
ad...d
Benim için çok keyifli bir süreç kaçamaklarım o kadar çok oluyordu ki artık söylemeye utanıyordum ama her şeye rağmen motive edici yaklaşımı sağlıklı beslenme yönünde verdiği öneriler çok değerli Mutfağı ve yemek yapmakla uğraşmayı sevmediğim için, listemi pratik tariflerle sürdürülebilir şekilde yazıyor. Aradığımda ya da mesaj attığımda saatlerce beklemiyorum müsait olduğu ilk an dönüş sağlıyor ve bu da sürpriz bir durumda hayat kurtarıcı oluyor Pınar hanımcıma her şey için teşekkür ederim en güzel yol arkadaşı :)
n....ö
Pınar hocam ile sağlıklı beslenme serüvenimizin 4. haftasındayız. İlk 3 haftada 2 yaş gençleştim, uzun süredir giymek istediğim elbiseme girdim, iç yağlanmamda ciddi bir düşüş oldu. Verdiğim kiloların yanında kazandığım sağlık için söylenecek kelime yok bile Kendisi çok ilgili olduğu kadar bilgili de bir diyetisyen, buradan ona çok teşekkür ediyorum
Kilo verirken vücudumun da şekillenmesi amacı ile diyetisyenime başvurdum programımızın daha başlarında olmamıza rağmen çevremden aldığım olumlu tepkiler ve gözle görülür değişim sayesinde ilk baştakinden daha hevesli ve daha özverili olarak devam ediyorum
ze...y
Pınar hanımla çok kısa bir süredir beraberiz fakat 1 ayda 5 kilo verdim ve çok sağlıklı bir şekilde aç kalmadan herşeyden tüketerek. Zinde hissediyorum yüz yüze danışanınız olmaktan fazlasıyla memnunum
Depresyon zamanı aldığım kilolardan kurtulmak için diyetisyen araşındaydım. Pınar hanımı buldum ve gerçekten yaptığı programlar ve destekleri sayesinde istediğim vucüda ulaştım. Motivasyonunu hiç eksik etmedi sağ olsun.
y....p
Pınar Hanım gerçekten çok iyi diyetisyen son derece ilgili danışanlarıyla biz online diyet üzerinden ilerledik. Kendisinin desteği ile 2 ayda 8 kg verdik. Sürekli online üzerinden takip edildim. Bu süreçte gerçekten yanımda oldu. Kendisine çok teşekkür ederim.
es...n
İnsülin direnci ve pcos ile mücadele ederken yıllardır ideal kiloma ulaşmıyordum.Pınar Hanım sayesinde ideal kiloma aç kalmadan son derece ilgili ve yüz yüze diyet planım olmasına rağmen telefondan da takip edilerek ulaştım.
Pınar Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Şahin, Diyetisyen. Size Pınar Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri.
Pınar Şahin adresi nerede?Pınar Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemalpaşa mahallesi Vali yolu caddesi (Maki Restoran yanı) No: 5 Yaprak APT K:1 D:3 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Pınar Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pınar Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Pınar Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler