(Uzman Klinik Psikolog & EMDR Terapisi Uygulayıcısı & Çocuk Oyun Terapisti)
Pınar Soysev Türen 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Son olarak 2022'de İstanbul Rumeli Üniversitesi "Klinik Psikoloji" yüksek lisansını tamamlayarak alanında uzmanlığını edinmiştir. Mezuniyet projesini, "Borderline Kişilik Bozukluğu Tedavisinde Mentalizasyon Temelli Yaklaşım" üzerine tamamlamıştır.
Akademik eğitim süresi içersinde farklı zamanlarda, “travma sonrası stres bozuklukları” üzerine sosyal yardım projelerinde yer almıştır.
(1999) Marmara depremi sonrası, İstanbul Üniv. Fen Edebiyat Fakültesi /Psikolojik Destek Asistanlığı
Travma sonrası stres bozuklukları projesi, DABATEM/ Psikolojik Destek Asistanlığı
Ereğli Demirçelik Fabrikası, psikometrik laboratuvar yapılandırma projesi /Proje Asistanlığı
Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesi'nde klinik gözlem ve deneyim programını tamamlamıştır. Profesyonel kariyer hayatına İstanbul Enka İlkokulu'nda rehberlik birimine bağlı Gölge Öğretmen olarak başlamış ve sonrasındaki yıllarda çeşitli merkezlerde “Psikolog ve Çocuk Merkezli Oyun Terapisti” olarak devam etmiştir. 2009'da, okul öncesi çocuk oyun gruplarının ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık hizmetlerinin yürütüldüğü, (İstanbul) Pinobero Çocuk Oyun Evi'nde kurucu Psikolog olarak yer almıştır.
Halen; İstanbul Kadıköy ilçesinde yüz yüze ve online seanslarına devam etmektedir.
Duygusal ve davranışsal sorunları olan çocuk, ergen, aileler ve yetişkinlerle çalışmaktadır. Çocuk ve ailelerle yaptığı çalışmalarda başlıca bilişsel davranışçı terapi, çocuk merkezli oyun terapisi, EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma) ve aile danışmanlığı yöntemlerini kullanmaktadır. Ayrıca yetişkinlere yönelik EMDR terapisi ve bilişsel davranışçı terapi uygulamaktadır.
Türkçe ve İngilizce olmak üzere, 2 dilde terapi uygulayabilmektedir. Şehirdışı ve yurt dışından başvuran kişilere yönelik, online terapi hizmetlerini sürdürmektedir. EMDR Türkiye grubu üyesidir. İki çocuk annesidir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +33 daha fazla
Çocuk ve Ergen Terapisi
Caddebostan Bağdat Caddesi Psikohayat Eğitim Danışmanlık Merkezi, 242 Park Apt. D:1l, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Caddebostan
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
s....ö
Belirli bir nedenden dolayı değil, yeniden hayatım için başvurdum. EMDR terapisi aldım. Çok faydası oldu seanslardan sonra farkındalığım arttı. Bilinçli bir uzman. Doğru noktalara temas etti. Yaklaşımı çok iyi, ben kendisinden memnun kaldım.
t....b
Arkadaş önerisi üzerine ve kişisel sebeplerden dolayı başvurdum. 5 ay boyunca haftada bir kez seanslara katıldım. EMDR terapisi aldım. Farkındalığım arttı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Önceki halimden eser yok. Beni çok iyi yönlendirdi. Çok iyi bir dinleyici, nokta atışı yapıyor. Kendimi daha sağlam ve iyi hissettim. Sürecimiz bitti, çok memnun kaldım kendisinden.
c.....
Terapiye hevesle devam etmemi sağladı, ilk seanstan sonra bile büyük farkındalıklar yaşadım. İyi ki Pınar Hanımla yollarımız kesişmiş. Gönül rahatlığıyla çevremdeki herkese lütfen terapiye başlayın diyorum.
Pınar Hanım ile geçtiğimiz kış görüşmeye başladık. Başladığımızdan beri daha iyi hisseden kendimi daha iyi tanıyan biri oldum. Kaygı problemlerim büyük ölçüde azaldı. Kendisine teşekkür ediyor, herkese tavsiye ediyorum.
ö.....
Uzun süredir devam eden kaygı bozukluğu ve panik atak sebeplerimle EMDR terapisi aldım. Seanslarımıza devam ediyoruz. Pek çok psikolog gezdim fakat bu kadar somut sonuçlar alacağımı bilsem çok önceden başlardım. Güzel anlatımı ve pozitif enerjisi ile her seans keyifli geçiyor. Herkese tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız
Bu gibi problemlerde karşılıklı güven çok iyi oluyor ben iletişim konusunda iyi anlaştım hem beni dinlemesi hem yönlendirmesi açısından gayet iyi geçti gerek yaptığımız çalışmalar elimden geldiği kadar yaptığımız çalışmalarla yönlendirmeleriyle süreci hızlandırıp faydalı bir hale getirmesini sağladı. İlk başta daha sakin daha temkinli davranabiliyorum bazı şeyleri törpülediğimi düşünüyorum sorunlarım azaldı çok fazla problemim kalmadı sorunlarım giderek azaldı şu anda daha iyi hissediyorum kendimi.
Bana yardımcı olması güzeldi beni rahatlattı çocuğum konusunda kafamdaki soru işaretlerini sildi çok kendimi rahatlamış hissettim. Yönlendirmeleri doğrultusunda pozitif geri dönüş aldım. Güler yüzlü olması güzle samimi bir insan desteği bizim için yeterli oldu bir sıkıntı yaşadığımda aradığımda bana her zaman destek olması da hoşuma gitti.
c.....
Pınar Hanım'ın yönlendirmesinde oldukça memnun kaldık ailecek. Pınar Hanım öncelikle ilk seanslarda çocuğumuzu gözlemledi tanıdı sevdiği oyunları hobilerinden yola çıkarak konuşmadığı konularda konuşturdu bizi çok iyi yönlendirdi. Sorunumuzu çok kısa sürede çözdük okul adaptasyonu için gitmiştik daha önce sergilemediği öfke davranışları sergiliyordu Pınar Hanım'la sorunun köküne inebildik öfke duymayı bıraktı görüşmelerimizi sonlandırdık.
k.....
Okulda yaşadığımız birtakım sıkıntılar sebebiyle tavsiye üzerine ulaştık. Pedagojik olarak destek alıyoruz. Yaklaşık 3 aydır devam ediyoruz. Çok büyük sıkıntılarımız zaten yoktu. Öğretmeni ile ilgili bazı sorunlar yaşamıştı. O dönemde çok renksiz çalışmaları vardı. Artık renklere geri döndü.Özgüveni yerine geldi. Gece kaçırmalarımız bitti. Pınar Hanım'ı çok seviyoruz. Bize çok güzel tavsiyeleri, yönlendirmeleri oldu. Kızım da çok severek gidiyor. Yanından ayrılmak istemiyor. Hem kızıma karşı yaklaşımı hem de bize karşı yaklaşımı ve bilgilendirmesi çok güzel. İyi ki Pınar Hanım'a ulaşmışız.
ö.....
Oğlumun kreşte yaşadığı bir sıkıntı sebebiyle gelişiminin etkilenmemesi adına danışmak için tavsiye üzerine Pınar Hanım'a ulaştım. 2 seans gittik. Çok ilgili ve nokta atışları yapan bir uzman. Çok sıcakanlı,çocuğun seviyesine inebilmesi çok güzel. Çözüm odaklı yaklaşıyor. Seans dışında da ulaşılabilir bir uzman. Tekrar devam etmek isterim kendisine.
Pınar Soysev Türen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Soysev Türen, Psikoloji. Size Pınar Soysev Türen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak.
Pınar Soysev Türen adresi nerede?Pınar Soysev Türen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Bağdat Caddesi Psikohayat Eğitim Danışmanlık Merkezi, 242 Park Apt. D:1l İstanbul
- Küçükyalı, Turgut Özal Bulvarı, Otopark No:37 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Soysev Türen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pınar Soysev Türen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pınar Soysev Türen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Soysev Türen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Pınar Soysev Türen hangi dilleri konuşuyor?Pınar Soysev Türen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Soysev Türen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Soysev Türen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Soysev Türen hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Pınar Soysev Türen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu