2002-2007 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Göz Hastalıkları uzmanlık eğitimimi tamamladım.
2008-2009 yılları arasında John's Hopkins Üniversitesi Wilmer Göz Enstitüsü'nde Pediatrik Oftalmoloji ve Şaşılık üst ihtisasımı tamamlayarak Türkiye'ye döndüm.
2010-2013 yılları arasında Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde mecburi hizmetimi yaptım, bu hastanede ROP tanı ve tedavi merkezini kurdum.2013-2015 yılları arasında Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde çalıştım. 2015-2019 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Göz kliniğinde şaşılık birimini yürüttüm. 2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi akademik kadrosuna atandım. Eylül 2019'da Doçentlik ünvanını aldım
Bilimsel Kuruluşlara ve Derneklere Üyelikler :
Türk Tabipler Birliği
Türk Oftalmoloji Derneği, şaşılık birimi aktif üyesi
American Academy of Pediatric Ophthalmology and Strabismus
Aldığı Sertifikalar
European Board of Ophthalmology Sertifikası, 2008
International Council of Ophthalmology Sertifikası (Temel ve Klinik Bilimler)
ECFMG (Educational Commission for Foreign Medical Graduates) Sertifikası
United States Medical Licensing Examination Step 3 Belgesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Pınar Topcu Yılmaz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Pınar Topcu Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Topcu Yılmaz, Göz Hastalıkları.
Pınar Topcu Yılmaz adresi nerede?Pınar Topcu Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziziye, Cinnah Caddesi, 96/4, Çankaya/Ankara, Türkiye Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Topcu Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Topcu Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pınar Topcu Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Pınar Topcu Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Topcu Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Topcu Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pınar Topcu Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göz Doktorları