Tıbbi İlgi Alanları
Jinekolojide Laparoskopik Cerrahi
Histeroskopi
Endometriozis / Adenomyozis (Medikal ve Cerrahi Tedavi)
Rutin Gebelik takibi ve Riskli Gebelik Takibi
Abdominal Ultrasonografi
Aile Planlaması
Amniyosentez
Op. Dr. Pınar Türk Muayenehanesi
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Aşılama Yöntemi
Jinekolojik Cerrahi
Jinekolojik Laparoskopi
Kürtaj
Op. Dr. Pınar Türk Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopi
Ofis Histeroskopi
PRP
Rahim Filmi
Op. Dr. Pınar Türk Muayenehanesi
Pınar hanım hayatımda iykilerimden biri,mucize bebeğimin dünyaya gelmesi önce Allahın sonra da onun desteğiyle oldu,miyomu bol olan bir hastaydım üstüne 40 yaş üstüydüm,kendisi motive edici tavrı ve proaktif tedavi stratejisiyle çocuğumun sağlıkla dünyaya gelmesini sağladı.Hamileliğimin son döneminde hastaneden ayrılma süreci olacaktı ama çok şükür bırakmadı,doğumumun tarihini birlikte organize ettik ve sağlıkla 27 şubatta oğlum dünyaya geldi.Daha farklı hastane koşullarında doğum yapmak isterdim ama ben pınar hanımı doktorum olsun istediğim için ilgili hastaneyi seçtim.İlgisi,güler yüzü ve uzman bilgi birikimiyle güvenle tercih edebilirsiniz.
Pınar hoca hamileyken hastaneden ayrılacağımı bize bildirdi ama endişelenmememizi bizim doğumu kendisinin yapıcağını bildirdi. Hastaneyle konuşup hastaneden ayrılsa bizim doğumumuzu gerçekleştirdi. Muayenelerimi dışarda kendi yeri açılana kadar başka bir doktorun yerinde sürdürdü. Pınar hocadan çok memnunuz kesinlikle mükemmel bir doktor ayrıca insan
n....s
3 hamilelik kaybından sonra 4.hamileliğimde yolumuz kesişti, hem insan hem doktor olarak mükemmel biri, hamileliğimin son aylarında kendi muayenehanesine geçtiği halde beni mağdur etmedi kontrol takibimi ve doğumu mu gerçekleştirdi, sayesinde sağlıkla kızımıza kavuştuk, hocama minnettar im, iyi bir doktor arıyorsanız doğru kişi Pınar Türk.
b....e
Doktor Pınar hanım tamamen tesadüf eseri artık iletişim kurabileceğim nir doktor kalmadığını düşündüğüm evrede karşıma çıktı. İleri yaş gebeliğim olduğu için takip kısmında abuk subuk bilgilerle beni yoruyorlardı. İlk andan itibaren olumlu olumsuz tüm süreçler hakkında detaylı konuştuk ve 33 haftaya kadar hastanede takibimi sağladı. Ardından hastaneden ayrılmasına rağmen bizi bırakmadı ve muayenesinde ek bir bedel talep etmeden takibe devam etti. En sonunda doğum günümüz bayramın birinci günü olmasına rağmen bizimleydi ve doğumu o yaptırdı. Detaylı anlatımı, siz sormadan bilgilendirmesi ve en önemlisi son ana kadar sizin yanınızda oluşu kadar değerli ki. Ameliyathanede üşüdüğümde sunni sancının etkisiyle titrediğimde sarılması asla unutamayacağım bir şeydir. En ihtiyaç duyduğum anda telefon ucundaydı ve hiç kırmadı bizi. Kesinlikle işine aşık, motivasyonu çok yüksek , işinin ehli nadide doktorlardan.
e....b
Gebeliğimin 30. Haftasında tanıştık doktor hanımla ve sanki en başından beri berabermişiz gibi samimiyetle yaklaştı ve ilgilendi aklımdakileri okuyormuşcasına her şeye en detaylı ve aydınlatıcı şekilde yanıtlar verdi.. Ve acil olarak kordon dolanması ve ritim düşmesi ile acile gittiğimde tam 20 dk içinde önce ultrason ardından kata yatış ve sonrasında doğum gerçekleştirdi soğuk kanlılığı ve pratikliği ile bana hiç panik bile hissettirmedi iyi ki varsınız
el...
1000 yıldız olsa Pınar hanım hepsini çok çok fazla hakeden bir doktor.Güleryüz ve anlayış onda ilgi alaka onda hastasını rahatlatma onda MÜTHİŞ BİR DOKTOR iyiki sizi tanımışım doktor hanım menapoz sürecimi sizinle atlattım
g.....
Pınar Hanım’a hamileliğimin 23. haftasında gitmeye başladım. Maalesef ki rahim yetmezliği sebebi ile aniden oluşan açılmam dolayısıyla bebeğimi kaybettim. Fakat bu zorlu süreçte öylesine güzel destek oldu ki. Gerek doğumda, gerek de doğum sonrası serklaj ameliyatımda. Her muayeneye gittiğimde beni güleryüzü ile karşılar, her soruma en ince detayına kadar cevap verir. Kendisiyle yolum kesiştiği için mutluyum. Umuyorum ki sağlıklı bir gebelik süreci geçirmek de nasip olur kendisiyle.
g.....
Ben hayatımda böyle iyi bir doktor görmedim. Kadın hastalıkları ve gebelik planlaması için gitmiştim. Daha ben bişi sormadan en ince ayrıntılarıyla naif bi şekilde büyük empati yeteneğiyle kafamdaki bütün soruları cevapladı, rahatlattı beni. Allah bin kere razı olsun kız kardeşim olsa bu kadar olurdu. Kadınların belki en hassas olduğu korktuğu kliniktir ama Pınar Hanım ı herkese herkese tavsiye ediyorum kesinlikle ertelemeyin korkmayın gidin dua ediceksiniz
Kadın hastalıkları rahatsızlığım nedeni ile kendisine gittim. İlgi , alaka ve hassasiyet olarak çok iyi bir doktorumuz ve çok memnun kaldım. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Güven çok önemli bu bölümde ve beni fazlasıyla mutlu etti güven verdi açıklayıcı ve canayakin tutumuyla. Her detayı ince ince açıklayan bir yaklaşıma sahip. Sizin güzel yureginize sağlık güzel doktorum. Uzun yıllar sağlıkla çok kişiye dokunun inşaallah
y.....
Eşimin gebelik sürecini çok iyi takip etti. Gerek muayenede gerek ise telefonda bize çok detaylı bilgiler verdi.
Pınar Türk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Türk, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Pınar Türk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Doğum Kontrol, Minimal Invaziv Cerrahi, Histerosalpingografi (HSG), Laparoskopi, Rahim Filmi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Hpv Testi.
Pınar Türk adresi nerede?Pınar Türk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- CUMHURİYET MAH. YAĞMUR SOK. NO:14 CADDE 224 A BLOK KAT 7 DAİRE 13 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Türk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Türk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Türk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Türk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Pınar Türk hangi dilleri konuşuyor?Pınar Türk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Türk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Türk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Türk hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Pınar Türk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Türk hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Türk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları