Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Yaprak Diyeti Sağlıklı Yaşam Kliniği
Diyetisyen Pınar Yaprak, Özel Bursa Esentepe Hastanesi, VM Medical Park Bursa, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Nişantaşı Keyifle Yaşam Kliniği, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bayrampaşa Devlet Hastanesi, Medical Park Bahçelievler Hastanesi ve Yeditepe Üniversitesi İhtisas Hastanesi’nde stajyer diyetisyen olarak çalışmıştır. 2 yıl Özel Bursa Anadolu Hastanesinde diyetisyen olarak çalışması ardından, 'Yaprak Diyeti Sağlıklı Yaşam Kliniğini' kurmuştur. Temmuz 2020'den beri özel kliniğinde danışanlarına hizmet vermektedir. 2020 yılında başladığı 'Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği' eğitimini başarıyla tamamlamış olup, bu alanda farklı eğitimlere devam etmektedir.
Diyeytisyen Pınar Yaprak, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.
gi...m
Çölyak hastasıyım ve aynı zamanda kandida ile savaş veriyorum. Pınar hanımın desteği ile bağırsak floramın onarımı ve kandidaya özel bütüncül bir beslenme programı uyguluyoruz. Bununla birlikte takviyeler ve tedaviyi destekleyici pratiklerle bütüncül bir yaklaşım ile ilerliyoruz. Yola çıkış amacım hem zihinsel hem de fiziksel açıdan kendimin en iyi halini yaratmaktı. Tabi ki kilo vermek de bunun bir parçası ve 1 ayda Pınar hanımın desteği ile 5.3 kg verdim. Sürecimiz devam ediyor ve Pınar Hanım’ı hiç bırakmaya niyetim yok, kendisine minnetarım
ay....
İnsülin direnci, Sibo ve şişkinlik şikayetlerim vardı. 2 ay gibi bir sürede rahatlıkla 10 kg verdim. Hem de hiç aç kalmadan düzenim bozulmadan. Pınar hanım çok pozitif ve beni çok güzel motive etti. İlk defa bir diyetisyene giderken heyecanla gidiyorum..
se...ı
Zorlu bir diyet sürecim ve kronik hastalığımda derin bilgisi güleryüzü motivasyonuyla her an yanimda olan Pınarla şimdide andulasyonla devam ediyorum çok memnunum gönül rahatlığı ile kendinizi teslim edebilirsiniz.
me...k
fonksiyonel tıp diyetisyeni konusunda çok donanımlı. Kişinin ihtiyaçlarına ve şikayetleri doğrultusunda diyet listesi belirliyor ve danışanın tüm şikayetlerini dinliyor randevu süresi uzun ve bu çok iyi her detayı anlatabiliyorsunuz. Çok kısa bir sürede şikayetlerimde büyük oranda azalma oldu ki daha önce başka diyetisyenlerle uzun sürede bile bu farkı görememiştim. En önemlisi sağlık konusunda oldukça donanımlı hastalıklara yönelik aç bırakmadan kişiye özgü liste hazırlıyor. Pozitif olması ve olumlu yaklaşımı sayesinde insanı motive ediyor.
me...e
Çok sevgili Pınar Hanımla müthiş bir uyum içinde bir süredir beraber çalışıyoruz. Yaklaşık 12 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum. Tercihler sorularak tamamen kişiye özel listeler hazilaniyor. Her sorunuza yanıt alabiliyorsunuz ve en guzeli de tamamen desteklendiğinizi hissediyorsunuz. Pınar hanım çok donanımlı, aldığı tüm eğitimleri harmanlayip sizin için en faydalı danışmanlığı yapmayı hedefliyor ve bunu çok içten yapıyor. Kendisi ile mutlaka tanismalisiniz.
a....a
Kendisinden fonksiyonel tıp konusunda destek alıyorum. Birlikte eliminasyon diyeti ve sonrasında bana uygun beslenme programını sürdürüyoruz. Alanında yetkinliğinin yanı sıra yaşadığım güçlükleri anlayan, destekleyici ve kapsayıcı yaklaşımından dolayı kendisinden çok memnunum. Eliminasyon gibi katı bir beslenme diyetinde bile nerelerde zorlandıysam oraları desteklemek için bana bir dolu tarif verdi. Yapamayacağımı düşündüğüm beslenme düzenini, hayatıma sindirmemi sağlayan bir kaynak oldu
g ...s
Bende çok memnun kaldım kabızlık sorunuyla başvurmuştum 15 senedir ilk defa ishal oldum kitsp önerisi tarifleri çok iyi geldi mucize gibi birşey yaşıyorum herkese tavsiye ederim
c....s
Pinar hanımı tanıdığıma çok mutluyum yaklaşık 6 senedir danışaniyim.. doğum kilolarımi vermemde çok yardımcı oldu sizi dinlemesi açıklayıcı anlatması size özel beslenme uygulaması çok memnunum kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
p.....
Aldigim danismanliktan cok memnun kaldim . Yeterli süre ve aciklikla bana en uygun tavsiyeleri aliyorum. 2. görüsmemizdi. Etkili ve keyifli bir görüsme oldu
e....u
Kendisi ile öneri üzerine tanıştım.
Pınar hanımla yaklaşık 3,5 ay gibi kısa bir süre içerisinde andulasyon desteği de alarak ibs teşhisim için eliminasyon diyeti yaptım. Kaçamaklara rağmen 7 kg verdim bağırsak problemlerimi aza indirdik. Diyetimi bir yaşam tarzıNa çevirmek için çaba sarf ettik. Önerileri desteği motivasyonu ile süreci tamamladık.
Pınar Yaprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Yaprak, Diyetisyen. Size Pınar Yaprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Gut Hastalığı ve Beslenme, Gebelik ve Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Zayıflama Programı.
Pınar Yaprak adresi nerede?Pınar Yaprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Yesevi Mah. Bahçe Sok. Geçit Premium Plaza No:11/B Kat:1 Daire:3 Bursa
- Ahmet Yesevi Mah. Bahçe Sok. Geçit Premium Plaza No:11/B Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Yaprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pınar Yaprak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pınar Yaprak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Yaprak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pınar Yaprak hangi dilleri konuşuyor?Pınar Yaprak ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Yaprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Yaprak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Yaprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 105 hasta / danışan, Pınar Yaprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler