Uzm. Dt. PIRIL ÇAKIR,
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olup uzmanlık eğitimini Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çocuk Diş Hekimliği Ana Bilim Dalı'nda tamamlamıştır.

Pırıl ÇAKIR Çocuk Diş Kliniği
1.Anafartalar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi no:2/5 Sabribey apt., Şehzadeler, Manisa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Ağız Bakımı Eğitimi

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +12 daha fazla

Dental Anestezi

Diş Dolgusu

Erken Ortodontik Tedavi

Pırıl ÇAKIR Çocuk Diş Kliniği

Oğlumun diş çürüğü sebebiyle tavsiye üzerine Pırıl Hanım'a gittik. Dolgu, kanal tedavisi ve çekim işlemi yapıldı. Çok rahat, sorunsuz bir tedavi oldu. Pırıl Hanım çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Çocuğa karşı yaklaşımı da güzeldi. Biz tüm süreçten çok memnun kaldık.

Kızımın diş çürükleri sebebiyle tavsiye üzerine Pırıl Hanım'a gittik. Anestezi ile işlem yapıldı. 1 çekim ve diğer birçok dişte kaplama oldu. Sorunsuz geçti operasyon ve iyileşme süreci hızlı oldu. Pırıl Hanım'ın süreç hakkında verdiği bilgiler aynı şekilde gerçekleşti. Çok sıcakkanlı ve ilgili bir doktor. Biz çok memnun kaldık.

Oğlumun dişlerinde çürük için gitmiştik Pırıl Hanım'a. 14-15 dişe işlem yaptı ve sorunsuz geçti. Çok memnun kaldık. Pırıl Hanım'ın yaklaşımı ve ilgisi güzeldi. Çocuklarla iletişimi de çok başarılı. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir doktor.

Çocuğumun diş enfeksiyonu sebebiyle araştırarak Pırıl Hanım'a ulaştık. Diş çekimi, dolgu ve kron tedavisi yapıldı. İşlemler gayet rahat geçti. Mesleki anlamda kendini çok güzel yetiştirmiş bir doktor. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Süreç hakkında bizi de detaylı olarak bilgilendirdi. Çok memnun kaldık.

Randevu doğrulandı
• Konum: Pırıl ÇAKIR Çocuk Diş Kliniği • Çoc...daha fazlauk Diş Tedavisi daha az

4,5 yaşındaki oğlumun dişlerinde gördüğümüz lekelenmeler üzerine çürük şüphesiyle gittik. İlk diş hekimi muayenemiz olmasına rağmen oğlum çok rahattı. Pırıl hanım kontroller sonrası durumun lekelenme olduğunu, dislerimizin gayet sağlıklı durumda olduğunu söyledi. Tabii oğlum izin verirse temizleme işlemi de uygulayabilecegini :) yapılacak işlemin ne olduğunu, nasıl hissedebilecegini, kullanilacak aletleri tek tek açıklayarak çok güzel hazırladı doktorumuz rahatlıkla islemimizi tamamladık. Oğlum bütün gün aynaya bakıp bakıp dislerim bembeyaz diye sevindi. Erken yaşta çene tedavisi ihtiyacımız olacağı konusunda da yonlendirmede bulundu doktorumuz, düzenli kontrollerimizi sürdürüyor olacagiz :)

• Konum: Pırıl ÇAKIR Çocuk Diş Kliniği • Dent...daha fazlaal Anestezi daha az

Oğlum uzun süredir diş ağrısı çekiyordu.Pırıl hanımı başka bir doktor tavsiye etmişti gittik maalesef 12 dişimizde problemliydi 2 gün sonra anestezi ile diş çekimi ve bütün diş tedavisi yapıldı o kadar rahat bir süreç yaşadık ki oğlumda ne bir ağrı ne bir kanama oldu.Pırıl Hanim olası bütün ihtimalleri tek tek anlattı bizi aydınlattı ayrıca bir çocuk gelişim uzmanı ve uzman öz l eğitimci olarak söyleyebilirim ki çocuklarla harika bir iletişimi var çocuklar tedirgin olmuyor onları rahatlatıyor, problem davranış gösteren çocuğa bile ağlama, kızma gibi…O kadar ılımlı davranıyor ve ilgisini başka yöne çeviriyor ki çocuklar diş tedavisinden korkmuyor.İyi ki Pırıl hanım.

Randevu doğrulandı
• Konum: Pırıl ÇAKIR Çocuk Diş Kliniği • Gen...daha fazlael Anestezi Altında Diş Tedavileri daha az

9 ocakta piril hanim genel anestezi ile oglumun dis tedavisini yapti cok endise ederek bu asamaya geldik ama sonunda Hersey cok guzel olustu, hastanede yaptigi aciklamalar oncesi ve sonrasi pozitifti korktugum gibi degilmis zaten oglum kendine gelince Hersey daha guzel oldu kontrolumuz de cok guzel gecti bundan sonrasi artik dislerimizi korumak cocuguma gosterilen onem mutlu gulusler tedaviye degdi.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Pırıl ÇAKIR Çocuk Diş Kliniği • Çocuk D...daha fazlaiş Tedavisi daha az

Oğlum 19 aylık ve hala anne sütü emen bir bebek.ön dört dişinde başlarda sararmayla başlayan lekelenme oluştu ve 1,5 ay gibi kısa zaman da da çürüdü biberon çürüğü deniyormuş.bebeğimin bu süreçte yemesi azaldı sebepsiz ağlamaları ve huysuzlukları olmaya başladı.bu sürede pırıl hanımla tanıştık ve diğer gelecek olan dişlerine de zarar vermemesi adına hemen zirkonyum kaplamayla önleyebileceğimizi anlattı anestezi ile olacağını söyleyince korkmuştum ama hiç korkulacak bişey değilmiş 3 günün sonunda her şey normale döndü yemesi değişti huysuzluğu gitti.pırıl hanım bütün süreci tek tek anlattı ve hep yanımızda oldu.biz çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim.ayrıca güler yüzlü ve çok tatlı doktorumuz

O
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Pırıl ÇAKIR Çocuk Diş Kliniği • Diş Dolgusu

10 yaşındaki oğlum için ilk defa gittik. Doktor hanımın iletişimi ve ayrıntılı açıklamalarla yol haritasını belirleyerek yardımcı olması taktire şayandı. Oğlumla kurduğu iletişim sayesinde de diş çekimi ve dolgu yapımı süresince herhangi bir sorun yaşamadık. Gerek muayenehane hijyeni gerekse doktor hanımın mesleki kariyeri son derece yerinde.

Randevu doğrulandı

2.5 yaşındaki oğlumda ileri derecede çürük dişler vardı. Küçük olduğu için dişlerini muayene etmek ve tedavi etmek oldukça zordu.Genel anestezi altında işlem yapılması gerekiyordu.Pırıl Hanım sayesinde oğlum güvenli bir şekilde sağlıklı dişlere kavuştu.Güven verici, empati yeteneği oldukça yüksek, açıklayıcı mükemmel iletişimi sayesinde hiç tereddüt etmeden oğlumu tedavi ettirdik. Artık geceleri dişleri yüzünden ağlayarak uyanmıyor.