Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Gayrettepe, Beşiktaş
Hakkı Yeten Cd. No:11-13 Fulya Terrace Binası C1 Kat:7 D:28, İstanbul • Harita
Op Dr Hakan Teymur
Harbiye Mahallesi, Maçka Caddesi, Beyaz apt No:15/3, İstanbul • Harita
Op Dr Buse Çapkınoğlu
Bebek Mahallesi Tarihi Sarı Villa Ayazma Yolu Sokak No:2 Etiler, İstanbul • Harita
M-Onep Plastik Cerrahi Kliniği Etiler
Valikonağı Caddesi, Saroğlu Apt. No:83/6, İstanbul • Harita
Ömer Sağır Estetik ve Plastik Cerrahi Muayenehanesi
Acıbadem, Beyazgül Sk. No: 1 D:Kat: 5, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Celalettin Sever
Özel Çevre Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaCemal Sair Sokak No:2 Mecidiyeköy, Şişli • Harita
Özel Çevre Hastanesi
BÜYÜKDERE CADDESİ BİNA NO: 24, HUKUKÇULAR SİTESİ, KAT 2 DAİRE NO: 20, İstanbul • Harita
Estefix Estetik Merkezi
Teşvikiye Mahallesi Teşvikiye Cad.Venüs Apart.No.24 Kat.1 D.5, İstanbul • Harita
Koray Paçacı Muayenehanesi
Vital Fulya Plaza 8. Kat Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23, İstanbul • Harita
Op. Dr. Fatih Ceran
Harbiye mh.Teşvikiye cd. Aydın apt. No:51 kat:7 D:13 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Dr. Ebru Şen
Meşrutiyet Mahallesi, Rumeli Caddesi, Villa Han No:6 Kat:5, İstanbul • Harita
Op. Dr. E. Ayla Gökçe
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Meşrutiyet Mh.Vali Konağı Cd.No.111, İstanbul • Harita
Habib Başkurt Muyenehanesi
Abdipekçi Cad. Hiraman Palas Apartmanı No:55 kat 2, İstanbul • Harita
Doç Dr Özlem Çolak Klinik
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Vital Fulya Plaza No:23/24 K:8, İstanbul • Harita
Murat Görkem Ataman Muayenehanesi
Levazım mah Koru sok Zorlu center residence T1 daire 123 Beşiktaş / İstanbul Beşiktaş, İstanbul, İstanbul • Harita
Ümran İleri Muayenehanesi