Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Çaykaya, Çankaya
Söğütözü Mah. Söğütözü Caddesi No:2 Koç Kuleleri A Blok D:29, Ankara • Harita
Serdar Nazıf Nasır Muayenehanesi
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Neorama İş Merkezi Beştepe mah. Yaşam caddesi Adalet sokak No. 13/A Söğütözü, Ankara • Harita
Yüksel Kankaya Muayenehanesi
Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara • Harita
Op.Dr. Orhan Aydın , Mahall Ankara C2 Blok 18.kat no:151
Çukurambar Mahallesi 1480. Sokak No: 42 Besa Kule İş Merkezi B Blok, Ankara • Harita
Prof. Dr M. Ruşen Kapucu Muayenehanesi
Büyükelçi Sok. No:12/10 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Atilla Kurtay Muayenehanesi
Çukurambar Mahallesi 1480 Sk. Besa Kule İş Merkezi A Blok No:40 Kat:11 Çankaya/Ankara, Çankaya • Harita
İlhan Pekdemir Muayenehanesi
1425. Cad. No: 9/59-9 Çukurambar Ankara, Ankara • Harita
Ünzile Balcı Akbuğa Muayenehanesi
Ufuk Üniversitesi Caddesi Next Level Loft office 4/19, Söğütözü, Ankara • Harita
Ferruh Bingül Muayenehanesi
Çukurambar, 1443 cadde 25 B blok daire 130, 1071 Plaza, Ankara • Harita
Prof Dr Furkan Erol Karabekmez Estetik Plastik Cerrahi
Kızılırmak Mah. 1456. Sk. İnci Apt., No:1/12, Kat:5, Ankara • Harita
Yağmur Reyyan Erol
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Mahall Ankara Eskişehir Yolu 9. km. Tepe Prime Yanı C2 Blok No: 152, Ankara • Harita
Sedat Yılancı Muayenehanesi
Özel 19 Mayıs Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Akupunktur Daha fazlaNacı Çakır Mahallesi 761. Sokak No:2 Dikmen, Çankaya • Harita
Özel 19 Mayıs Hastanesi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya • Harita