Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay

• Medicana Konya Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazla

Musalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu Harita

Medicana Konya Hastanesi

• Çorlu Özel Vatan Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A, Çorlu Harita

Çorlu Özel Vatan Hastanesi

• Özel Ümit Vişnelik Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazla

Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir Harita

Özel Ümit Vişnelik Hastanesi

• Op. Dr. Bekir Zafer Akad

Türkmen, No:23, Ant Sk., 09400 Kuşadası/Aydın, Kuşadası Harita

Özel Egemed Kuşadası Hastanesi

• Medical Point Gaziantep Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji Daha fazla

Mücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil Harita

Medical Point Gaziantep Hastanesi

• Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, El cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:38, Gebze Harita

Şirinyalı Mahallesi 1544 Sokak No 2, Antalya Harita

Doç. Dr. Ömer Faruk Ünverdi Kliniği

• Op. Dr. Ufuk Aydın

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Cumhuriyet Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yağmur Sokak Cadde 224 Sitesi C Blok D:13, Bursa Harita

Op. Dr. Ufuk Aydin Muayenehanesi

• Op. Dr. Mert Sandıkcı

Yahya Kaptan Mah. Şehit Ergün Köncü Sokak No 22-A İzmit, Kocaeli Harita

DR. MERT SANDIKCI MUAYENEHANESİ

• Op. Dr. Onur Oğan

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

ARAPSUYU MAHALLESİ ATATÜRK BULVARI NO:25 TASARIM PLAZA 1. KAT ARAPSUYU D:14 Konyaaltı, Antalya Harita

Dr Onur Oğan Kliniği

Karşıyaka Mah. Osmanbey Cad. No:9 Kat:3, Gümüşhane Harita

ÇAPARESTETİK GÜMÜŞHANE

• Özel Metrolife Hastanesi

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Şenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa Harita

Yeni Karaman mah. Sanayi cad Umi Plaza Kat 2 Daire 11, Bursa Harita

Op Dr Sezi Ceylan Muayenehanesi

• Doç. Dr. Eyüphan Gencel

Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova Harita

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi

Yüzüncüyıl Mh, Carrefoursa AVM Yanı, 85019. Sk, Adana Harita