Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
ŞUAN HİZMET VERMEMEKTEDİR.
Nisantaşı Valikonağı Caddesi No:26 Kat:5 Şişli/Istanbul, İstanbul • Harita
M. Hakan Bulam Estetik ve Plastik Cerrahi Muayenehanesi
Prof. Dr. Hıdır Kılınç
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Turgut Özal Mah. Dua Sok. No:6, Malatya • Harita
Hıdır Kılınç Muayenehanesi
Kazım Özalp Mahallesi, Uğur Mumcu Cd. No:14, Ankara • Harita
Op.Dr. Orhan Murat Özdemir Muayenehanesi
Kızılırmak, Kale ofis iş merkezi, Mevlana Blv. no:150 /b Kat:7 daire:35, 06680, Ankara • Harita
Op. Dr. Gökay Baykara
Cevizli, Bağdat Cd. No:547, İstanbul • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
İzmir Can Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
mPlevne Bulvarı No 14 Dr. Rifat bey Apartmanı Kat .2 Daire 3, İzmir • Harita
Op Dr Yağmur Kaan Bedir Kliniği
Valikonağı Caddesi, Saroğlu Apt. No:83/6, İstanbul • Harita
Ömer Sağır Estetik ve Plastik Cerrahi Muayenehanesi
Prof. Dr. Atakan Aydın
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Vankulu Sk Uğurlu Konakları. No:6 D:B Blok, D:1-2, İstanbul • Harita
Çınar Mahallesi Üniversite Caddesi No:103/C Tokatlı Plaza, İzmir • Harita
Op. Dr. Remzi Fırıncıoğulları
Özel Ata Sağlık Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Akupunktur Daha fazlaKazım Dirik Mah. 297 Sok. No:1 Bornova (Metro Stadyum Durağı), İzmir • Harita
Özel Ata Sağlık Hastanesi