Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Çağlayangil cad.9/A Güzeloba, Antalya • Harita
Sibel Atalay Muayenehanesi
Medline Adana Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaBelediye Evleri Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı No: 234, Çukurova • Harita
Medline Adana Hastanesi
Fulya Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, Kıvanç Sokak No:24, 34394 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi
Hakkı Yeten Caddesi No:23 Kat:5 Vital Fulya Plaza, İstanbul • Harita
Dr. Zekeriya Kul
Estrella Estetik
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Diyetisyen, Sertifikalı medikal estetik
Alsancak Mahallesi Gazi Osman Paşa Bulvarı No:26/54 Gürel Tower Residence, Konak • Harita
Estrella Estetik
Bağdat Cad. No:341 Muratoğlu Apt. Kat: 4/10, Şaşkınbakkal, İstanbul • Harita
Gülay Boztosun Muayenehanesi
Acıbadem Mah. Akasya Kent Kule A1 Blok Kat:32 D:219 Üsküdar, İstanbul • Harita
Bekir Atik Muayenehanesi
1400 Sok. N: 6 Daire:2 Alsancak İzmir, İzmir • Harita
Levent Yoleri Muayenehanesi
Esentepe mah Büyükdere caddesi no : 119 nevtron plaza, D:kat :7, İstanbul • Harita
Dr. Selahattin Tulunay Muayenehanesi
Vali Konağı Cad. Melek Ap. No:74/1 Nişantaşı ISTANBUL, • Harita
Ahmet Hamdi Aytekin Muayenehane
Vişnezade Mah. Bayıldım Cad. Acısu Sk. Salih Bey Apt. No: 16 Kapı No: 1, İstanbul • Harita
Özel Muayenehane
Özel Avcılar Hospital
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaÜniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar • Harita
Özel Avcılar Hospital
Emsey Hospital
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaÇamlık Mah. Selçuklu Cad. No: 22, Pendik • Harita
Emsey Hospital
Nisbetiye On Residence Nisbetiye Mahallesi, Aytar Cd. No: 8-12 Kat 5 Daire 45, İstanbul • Harita
Dr Bülent Çığşar Muayenehanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cd. No:23 Kat:2, İstanbul • Harita