Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Fulya Mahallesi Mevlüt Pehlivan Sokak No:19, Şişli • Harita
Özel Dr. Cinik Tıp Merkezi
Caddebostan, Bağdat Cd. No.341 D:Kat.3 Daire.7, 34728 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Candemir Ceran Muayenehanesi
Özel Dünyam Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaHastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Nisbetiye on recidence, Nisbetiye caddesi no:12 , Beşiktaş, İstanbul • Harita
Dr. Gökhan Beyhan Muayenehanesi
Cumhuriyet Mah. Hanımeli Sok. Saklıhan Konakları No: 4/2, İstanbul • Harita
Muayenehane
Via Hospital Sancaktepe
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita
Özel Lokman Hekim Akay Hastanesi
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Odunluk Mahallesi, Akademi Caddesi, Zeno İş Merkezi Daire:2-3, Bursa • Harita
M.D KANTÜRK Estetik Plastik Cerrahi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Ataşehir, 8019/16. Sk.,, İzmir • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Altunizade 1, İstanbul • Harita
Vanity Estetik
Ayazağa, Vadistanbul ofis, Azerbaycan Cd. D:2A Blok, No 66, 34485 Sarıyer/İstanbul, İstanbul • Harita
Dr. Volkan Serdar Otrakçı Muayenehanesi
Yeni Sülün Sok. No: 13 3. Levent / İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Ethica Levent Hastanesi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, İstanbul • Harita
Medicine Hospital
Talatpaşa Bulvarı No: 11 K: 2 D: 4 Alsancak, Konak • Harita