Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Neorama İş Merkezi Beştepe mah. Yaşam caddesi Adalet sokak No. 13/A Söğütözü, Ankara • Harita
Yüksel Kankaya Muayenehanesi
Suadiye Mahallesi,Bağdat Caddesi 462 / 3, İstanbul • Harita
Bahattin Çeliköz Muayenehanesi
Prof. Dr. Tayfun Aköz
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Akasya Avm, A1 kule Daire:53, Acıbadem, İstanbul • Harita
Op. Dr. Derya Aytop Kliniği
Barbaros Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad.No: 149 Güneşli, Bağcılar • Harita
Özel Medicine Hospital
Bahçelievler Mahallesi Kültür Sokak No:1/810 Metroport Busidence, İstanbul • Harita
Baran Kul Muayenehanesi
İstanbul • Harita
Muayenehane
Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46, Melikgazi • Harita
Özel Erciyes Hastanesi
Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara • Harita
Op.Dr. Orhan Aydın , Mahall Ankara C2 Blok 18.kat no:151
Harbiye Mah. Abdi İpekçi Cad. Hayal Apt.5. Kat No:39/6 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Op. Dr. Bora Özel Kliniği
İncilipınar Mah. Nişantaşı Sok. FH İş Merkezi Kat 1 Daire 1 (Havaş Servisleri yanı Şehitkamil Nüfus Müdürlüğünün olduğu bina), Gaziantep • Harita
Rohat Kutlay Muayenehanesi
Mersin • Harita
Özel Ataköy Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi No:1, Bahçelievler • Harita
Özel Ataköy Hastanesi
Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon
, Radyoloji Daha fazlaKazım Dirik Mahallesi 364/1 Sokak No:36/A, Bornova • Harita
Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi
Kışla mah 4522. sk No:1, Yüreğir • Harita
SBÜ Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Şanmed Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
Dikilitaş mahallesi Hakkı yeten caddesi Selenium Plaza No:10C K:13, İstanbul • Harita
Murat Gürel Muayenehanesi