Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Dr. Mustafa Bey Caddesi No: 18/5 Alsancak, Konak • Harita
Fahri Mola Muayenehanesi
Şanlıurfa • Harita
Prof. Dr. Mustafa Yılmaz
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
29 Ekim Cad. Yenibosna Merkez Mah. İstanbul Vizyonpark A2 Blok 3. Plaza Kat:2 Daire:14, İstanbul • Harita
Gökçek Klinik
Bağdat Caddesi Şaşkın Bakkal No: 354 Kat: 3 Dair: 10 (Cadde Kuaför üstü), İstanbul • Harita
Cem Payaslı muayenehanesi
Karat 34, Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak , 34197 Bahçelievler/İstanbul, İstanbul • Harita
Türker Özyiğit Muayenehanesi
Çağlayan Mahallesi, Fener cad. 52/8, Muratpaşa, Antalya, Antalya • Harita
Esat Engin Üstünsoy Muayenehanesi
Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar • Harita
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Çukurambar Mahallesi 1480 Sk. Besa Kule İş Merkezi A Blok No:40 Kat:11 Çankaya/Ankara, Çankaya • Harita
İlhan Pekdemir Muayenehanesi
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya • Harita
Özel Ofm Antalya Hastanesi
Halaskargazi Cad.No:81/3 Osmanbey, İstanbul • Harita
Lütfü Baş Muayenehanesi
1379. Sokak Dominik Caddesi No:5 Kat:1 Alsancak, İzmir • Harita
Bahadır Özkeskin Muayenehanesi
Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaSultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38, Kocaeli • Harita
Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
UphillTowers B Blok Kat 18 Daire 107 Ataşehir, İstanbul • Harita
Ayşegül Sivri Estetik Kliniği
Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Konak, Lefkoşe Cd.Mescioğlu Plaza 4.Kat Daire:15, Bursa • Harita
Mustafa Özyurtlu Muayenehanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi