Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
UphillTowers B Blok Kat 18 Daire 107 Ataşehir, İstanbul • Harita
Ayşegül Sivri Estetik Kliniği
Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur Daha fazlaSultanorhan Mah. İlyasbey Cad. No:38, Kocaeli • Harita
Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Konak, Lefkoşe Cd.Mescioğlu Plaza 4.Kat Daire:15, Bursa • Harita
Mustafa Özyurtlu Muayenehanesi
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi
Op. Dr. Aysun Bölğkbaşı Mamak
Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi
Acıbadem Bursa Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaF.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer • Harita
Acıbadem Bursa Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Otopark Arkası Sokak No:18, İstanbul • Harita
Özel Hürrem Sultan Hastanesi
Yahya kaptan mahallesi Şehit ali ihsan çakmak sokak. No:46 nazerinn iş merkezi Daire:12, Kocaeli • Harita
Özel Mersin Akademi Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaMenteş Mahallesi Barbaros Caddesi 140. Sokak No:105, Yenişehir • Harita
Özel Mersin Akademi Hastanesi
Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Kızılay Caddesi No:13, Aydın • Harita