Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Bostanlı, Cemal Gürsel Caddesi No:103 Daire:1, 35260 Karşıyaka, İzmir • Harita
Candan Mezili Muayenehanesi
Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, İstanbul • Harita
Bahçelievler Devlet Hastanesi
Harbiye Mahallesi Abdi ipekçi Caddesi Altın Sokak Ahmet Kara İş Hanı Kat:1 Nişantaşı, İstanbul • Harita
SUPERSLOW
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaMerkez, Ertuğrulgazi Mah, Esentepe Cad. 308. Sok .63320, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Teşvikiye Mahallesi Şakayık Sokak Marta Apt. no:49 D:3, İstanbul • Harita
Op. Dr. Kıvanç Demir Muayenehanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
Barbaros Mahallesi Morsümbül Sokak Deluxia Palace No 5/ 149, Ataşehir • Harita
Aykut Mısırlıoğlu Muayenehanesi
İstanbul • Harita
Op. Dr. Murat Acar Muayehanesi
Yeni Mah. Gültekin Topçam Bulvarı, Tokat • Harita
Tokat Devlet Hastanesi
Memorial Antalya Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaZafer Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 91, Kepez • Harita
Memorial Antalya Hastanesi
Altunizade Tophanelioğlu Caddesi No:1A/A, Üsküdar • Harita