Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Kumlu, Hatay
Özalper Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:4, Yeşilyurt • Harita
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Hakkari Devlet Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaDağgül Mah. Çevre Yolu, Hakkari • Harita
Hakkari Devlet Hastanesi
Bliss Güzellik Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Akupunktur
Maçka Cad. Tuncer Apt. No:29/9 Teşvikiye, İstanbul • Harita
Bliss Güzellik Merkezi
Seka Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliniği
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz Daha fazlaDemiryolu Cad.Saraybahçe, İzmit • Harita
Seka Devlet Hastanesi Merkez Semt Polikliniği
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Narlıdere Semt Polikliniği
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Gastroenteroloji, Nöroloji
Mithatpaşa Cad. Eski Bld. Binası, İzmir • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Osmanağa Konakları 2494/3 Sokak Ümitköy, Ankara • Harita
Gözde Erten Kılıç Muayenehanesi
İstanbul • Harita
Doktor muayenehanesi
Sivas Devlet Hastanesi Polikliniği
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaYeni Bulvarı No:55, Sivas • Harita
Sivas Devlet Hastanesi Polikliniği
Hakkari • Harita
Hakkari 4 Nolu Sağlık Ocağı
Eslife Hospital Esenyurt
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaBattal Gazi Mahallesi Esen Caddesi No:127, Esenyurt • Harita
Eslife Hospital Esenyurt