Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ümraniye, İstanbul
Uphill Towers B Blok D.111 Barbaros Mah. Akzambak sok. No:3, İstanbul • Harita
Doç Dr. Tahsin Görgülü Estetik Cerrahi Merkezi
Barbaros Mah. Ardıç Sok. Varyap Meridian G2 Blok No:4 İç Kapı No:4, İstanbul • Harita
Op. Dr. Onur Akman Muayenehanesi
Op. Dr. Yücel Sarıaltın
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Barbaros Mahallesi Başak Cengiz Sokak Varyap Meridian Villa 3 1-C, İstanbul • Harita
Op.Dr.Yücel SARIALTIN
Barbaros Mahallesi Ardıç Sokak No:6 Varyap Meridian G Blok Kat:1, İstanbul • Harita
Op. Dr. Hasan Ozan Kurt
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSaray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye • Harita
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Barbaros Mah. Akzambak Sok. No:19 Uphıll Towers B Kule Daire: 141, İstanbul • Harita
Op.Dr. Ali Cemal Yılmaz Plastik Cerrahi
Namazgah Mevki, Alemdağ Cad. No:97, İstanbul • Harita
Ladonna Güzellik Merkezi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Op. Dr. Elif Eren Aydın
Batı Ataşehir, Deluxia Palace A Blok Daire 448, İstanbul • Harita
Elif Eren Aydın Muayenehanesi
Özel Çağıner Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaUzun Çayır Caddesi Mirim Çelebi Sokak No:1 Hasanpaşa, Kadıköy • Harita
Özel Çağıner Hastanesi
Barbaros Mahallesi Ak Zambak Sokak Uphill Court Towers, İstanbul • Harita
Kemal Aytuğlu Muayenehanesi
Prof. Dr. Ayşin Karasoy Yeşilada
Alemdağ Caddesi Bulgurlu Mahallesi No:100 Üsküdar/İstanbul, İstanbul • Harita
Çamlıca Medipol Hastanesi
Barbaros Mahallesi Al Zambak Sk. Varyap Meridian Residence Grand Tower A Blok Kat:24 D:201 Ataşehir, İstanbul • Harita
Op.Dr. Caner KAÇMAZ Muayenehanesi
Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Op. Dr. Simin Oğur
Uphıll Court Towers A Blok D:93 Batı Ataşehir, İstanbul • Harita
Uphıll Court Towers A Blok D:93 Batı Ataşehir, İstanbul • Harita
Atafiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Özel Dal Merkezi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi
, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaAtilla İlhan Caddesi Efe Sokak No:10, Ataşehir • Harita
Atafiz Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Özel Dal Merkezi
Estemylife
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Dermatoloji
Saray Mah. Site Yolu Cad. No: 7, Ümraniye • Harita
Estemylife