Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Fulya, Şişli
Hakkı Yeten Cd. No:19 Unımed Center K:3, İstanbul • Harita
Ozan Aslan Muayenehanesi
Fulya Mahallesi Ortaklar Cad. No:1 D: 2 Şişli -Mecidiyeköy -İstanbul, Şişli • Harita
Sadullah Karun Muayenehanesi
Op. Dr. Ahmet Çetinbaş
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Fulya Mahallesi Mevlüt Pehlivan Sokak No:19, Şişli • Harita
Özel Dr. Cinik Tıp Merkezi
Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center 74A Ofis:52 Fulya, 34349 Şişli/İstanbul, Türkiye, İstanbul • Harita
Alper İnce Klinik
Kartal Dumankaya Horizon Rezidans A/Blok Daire:100, İstanbul • Harita
Betül Erdemir Muayenehanesi (Plastderm Klinik)
Vital Fulya Plaza 8. Kat Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23, İstanbul • Harita
Op. Dr. Fatih Ceran
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Vital Fulya Plaza No:23/24 K:8, İstanbul • Harita
Murat Görkem Ataman Muayenehanesi
Özel Tanfer Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25, Şişli • Harita
Özel Tanfer Hastanesi
İstanbul • Harita
Muayenehane
Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
Prof. Dr. Zafer Özsoy
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Genel cerrahi
Meşrutiyet Mahallesi Valikonağı Caddesi No:169/3 Polat Apartmanı, İstanbul • Harita
Zafer Özsoy Muayenehanesi
Op. Dr. Melih Can Sezgiç
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. No:19, Unimed Center, İstanbul • Harita
Melihcan Sezgiç Muayenehanesi
Fulya Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Aşçıoğlu Plaza 17/6, Şişli • Harita
Karaca Başaran Muayenehanesi
Acıbadem Fulya Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita